Wc kagyló beépítése Debrecen területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC kagyló beépítésére van szükséged? Ne keresgélj tovább! A Qjobon 85 vízszerelő közül választhatsz, 11600-21800 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a wc kagyló beépítésére! Miután megosztottad velünk a feladatot, a környékbeli szakembereink rögvest felkeresnek árajánlatokkal, hogy segítsenek megoldani a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profiljait, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az egész folyamat DÍJMENTES! Az árak függenek a feladat méretétől és a kiválasztott szakember tapasztalatától. Ne habozz, keresd a Qjobot és bérelj fel profi szakembereket még ma!

13 wc-kagyló beépítésének most online

István

István

Sok tapasztalatom van

Richárd

Richárd

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

10200 - 19200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc-kagylók beépítése Debrecenben!

Budapesten és Pest megyében garanciális duguláselhárítás, gyors kiszállás, 0-24 szolgálat. Minden dugulásra megoldás a duguláselhárító 24 csapata Akár fürdő, wc, konyha, udvar. Non-Stop készenlét. SOS megoldás a dugulásra.

  • Wc kagyló beépítése

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük a gyors, szakszerű munkavégzést!

Ödön
2 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás hőkamerázás. Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás Budapest és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka.

  • Wc kagyló beépítése

    5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Fogalmam sincs, hogy dolgoznak, mert nem lehet velük megállapodni időpontban, amit betartanának. 3-4 órás idősávokat sem. Erről persze csak utána telefonálnak és még ők vannak felháborodva, ha nekem egy órával később már nem jó és lerakják a telefont. Nem ajánlom a velük való kapcsolattartást senkinek.

Zsolt
2 éve

Szerezzen Mosdó Csaptelep Cseréje. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Wc kagyló beépítése

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Igazi profi szakember. Ritka manapság a tisztességes, becsületes, kiváló mesterember a magyar vállalkozók között. Szerencsére Pándi Úr a ritkaságok közé tartozik. Ő és Kollégája mindent megtettek a dugulás elhárításáért, úgy hogy a minimális bontással meg tudják oldani a helyzetet. Köszönöm a szakszerű munkájukat, a hozzáállásukat, az emberségüket..

Móric
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj wc-kagyló beépítés szolgáltatást most, és kapd meg az ellenőrzött, helyi szakembereink árajánlatait PERCEK ALATT! Ne fizess előre, az ajánlatok INGYENESEK ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTESEK! Kattints most!

Egy wc-kagyló beépítésének, wc kagyló beépítése közben Debrecenben