Bútorkészítés Debrecenben tapasztalt szakemberekkel!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorkészítő szakembert?

Ne menj tovább, a Qjob-on találod a legkeresettebb szakembereket! Hirdesd meg a feladatot, majd válogass a költségmentes árajánlatokból! Bútorkészítés Debrecenben: széles választékban kínálunk minőségi bútorokat, 66 szakemberünkkel. Rendeljen tőlünk, hogy otthona igazán egyedi lehessen! Ha szakembert keresel Debrecenben és környékén, kezd el a Qjob-on! Mondd el nekünk a problémát, és szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot. Vizsgáld meg a szakemberek profilját, tanulmányozd a róluk szóló visszajelzéseket, és kérj további információkat. Az összes szolgáltatásunk INGYENES! Hívj most, és válaszd a Qjob-ot a legjobb szakemberekért!

11 bútorkészítő most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Tibor

Tibor

A környéken vagyok.

György

György

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a bútorkészítés Debrecenben?

7200 - 13500 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorkészítők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorkészítőt!

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 • Bútorkészítés

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Úgy gondolom, hogy mind szakemberek, kiválóan elvégzik a munkájukat. Bátran bármit rájuk bízok, időben teljesítik azt amit kell, egy alaposan felkészült gárda! Maximális minőség precizitás!

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. 12 hónap garancia minden összeszerelésre. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Bútorkészítés

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Mindig nagyon segítőkészek és találunk megoldást a problémára.

Innovatív megoldásainkkal megkönnyítjük a konyhai munkát és élménnyé varázsoljuk a főzést! 3 dimenziós, interaktív látványtervet készítünk, hogy ne érje meglepetés!

 • Bútorkészítés

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon csúnyán átvert minket! Mikor kijött felmérni a munkát(külső ajtó felszerelése), bizalmat ébresztett bennünk, azt mondta meg lehet oldani.Csak szerelnie kellett volna, beszereztük az ajtót attól a cégtől akit ajánlott, direkt előtte felhivtam, jó- e a méret? Azt monta rendben, elvittükba műhelyébe.Kérte szerezzünk be kilincset is, és igérte beszerzi nekünk a zárat.Feketeleves: kiderült közben, hogy az ajtónk kisebb, nem szólt vigyük vissza cserélni időben legalább, hanem azt mondogatta majd ő "megtoldja" (?!). ELTELT 3 ÉS FEL HÉT!!!! Minden héten igérte hogy jön, aztán hazudozott össze-vissza éppen miért nem ér rá, pedig tudta hogy fontos(kisgyerek miatt, fázunk). Elegünk lett, elmentünk az ajtónkért,semmit nem csinált vele. Ennyit a becsületről, és a megbizhatóságáról.NEM AJANLOM SENKINEK!!!

Teljesen tükrözi a Te stílusodat és mindennek megvan a maga helye - különleges funkciókkal. Egyedi tervezésű konyhák a Te igényeidre szabva. Valósítsd meg...

 • Bútorkészítés

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Precíz,pontos,esztétikus munka, legyen szó bármilyen bútorról, helyiségről. Még a születendő kislányunk bölcsőjét is ő készítette :) Csak ajánlani tudom!

99%-os egyezés Régi Bútor Felvásárlás. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Régi Bútor Felvásárlás információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

 • Bútorkészítés

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Sérülésmentesen hozták meg a bútort. Korrekt áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos bútorkészítés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorkészítés: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a bútorkészítés átlagos ára 7200 - 13500 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan választhatunk Debrecenben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Debrecenben?

Most 56 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORKÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos a következő munkával kereshető meg: bútorkészítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó asztalos?

Egy jó asztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: bútorkészítés?

A bútorkészítés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy asztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas