Teljes körű csaptelep csere Debrecenben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep csere? Ne keresgélj tovább! Válassz a Qjob 83 vízvezeték szerelője közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel állnak rendelkezésedre. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket csaptelep cseréhez, árak 5800-10800 Ft/db között. Miután megosztottad velünk a feladatot, a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy segíthessenek a csaptelep cserében. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot a csaptelep cserehez!

13 szakember most online

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Ákos

Ákos

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Debrecenben!

Ha eldugult a lefolyó azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye

  • Csaptelep csere

    5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Problémákkal küzdő vállalkozás... Nem ajánlom senkinek!

Ernő
2 éve

Visszaadjuk fürdőkádja fényét! Tartós megoldás. Magyarország legrégebbi szolgáltatója. 30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Csaptelep csere

    4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Főszezon középen is hamar, már másnap ki tudott jönni. Az árat előre közölte a kazankarbantarzasra. Korrekt hozzáállás, nem lenéző és megfelelően tájékoztat. A karbantartás 15.000 Ft volt, ami átlagos a saját tapasztalatom szerint. Egyetlen észrevételem, hogy a megbeszélt idő helyett 2.5 órával később tudott csak jönni, mert megcsúszott egy másik helyen. Összeségében ajánlani tudom, nagyon korrekt hozzáállás.

Antal
2 éve

Szerezzen Mosdó Csaptelep Cseréje. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Csaptelep csere

    5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Igazi profi szakember. Ritka manapság a tisztességes, becsületes, kiváló mesterember a magyar vállalkozók között. Szerencsére Pándi Úr a ritkaságok közé tartozik. Ő és Kollégája mindent megtettek a dugulás elhárításáért, úgy hogy a minimális bontással meg tudják oldani a helyzetet. Köszönöm a szakszerű munkájukat, a hozzáállásukat, az emberségüket..

Móric
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, csaptelep csere közben Debrecenben

Népszerű szolgáltatások Debrecenben