Csap szerelés Debrecen területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Csap szerelés: Válassz 88 vízvezeték szerelő közül, 6800-12800 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a csap szerelésre! Könnyedén találhatsz szakembert a Qjob-on! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a Debrecenben elérhető szakembereket, akik valós árajánlatokkal állnak rendelkezésedre. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, bérelj fel a legjobb szakembereket a csap szerelésre Debrecenben! Az árak 6800-12800 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú csapot szeretnél javíttatni.

13 szakember, aki végzi a csaptelep szerelését most online

János

János

A környeken vagyok.

Botond

Botond

Ingyenes kiszallas.

Roland

Roland

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Debrecenben?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csaptelep szerelését Debrecenben!

Adatvédelmi nyilatkozat · Kapcsolat

  • Csap szerelés

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Képtelenség telefonon elérni őket, de a kommentelők véleményei után talán jobban is jártam...

Bálint
2 éve

Prémium, amerikai minőség a Cal Spas jacuzzigyártótól. Bízd ránk a beépítést, telepítést. Válassz különböző méretű és felszereltségű jakuzzi kínálatunkból. Kérj ajánlatot!

  • Csap szerelés

    3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors egyeztetés után fix, korrekt árajánlatot kaptam. 1 órán belül megérkezett, segítséget is hozott. A problémát szakszerűen és rugalmasan oldotta meg.

Gábor
2 éve

Visszaadjuk fürdőkádja fényét! Tartós megoldás. Magyarország legrégebbi szolgáltatója. 30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Csap szerelés

    4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Főszezon középen is hamar, már másnap ki tudott jönni. Az árat előre közölte a kazankarbantarzasra. Korrekt hozzáállás, nem lenéző és megfelelően tájékoztat. A karbantartás 15.000 Ft volt, ami átlagos a saját tapasztalatom szerint. Egyetlen észrevételem, hogy a megbeszélt idő helyett 2.5 órával később tudott csak jönni, mert megcsúszott egy másik helyen. Összeségében ajánlani tudom, nagyon korrekt hozzáállás.

Antal
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj csaptelep-szerelőt! Rendeld meg szolgáltatásunkat, és néhány percen belül ellenőrzött helyi szakemberek ajánlatai érkeznek. Az egész ingyenes és kötelezettségmentes - próbáld ki most!

Egy szakember, aki végzi a csaptelep szerelését, csap szerelés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül egy új vízmelegítő beszerelése?

Az árak jelentős mértékben változhatnak attól függően, hogy milyen típusú és mennyire nagy a vízmelegítő, valamint milyen felújítási munkálatok szükségesek a beszerelése során. Általánosan elmondható, hogy egy közepes méretű, elektromos vízmelegítő beszerelése általában 30 000 és 80 000 forint között lehet. Azonban javasolt több ajánlattétel és árösszehasonlítás végezni a pontos költségek meghatározása érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki tud segíteni a vízminőség javításában?

A PuriTech Magyarország Kft. kínál olyan vízkezelő megoldásokat, mint például az Aqua-Rex vízkőoldó rendszert, amely hatékonyan csökkenti a vízkövesedést és javítja a víz minőségét. Árak és további információkért kérjük, látogassanak el a cég honlapjára.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor kell lecserélni a szivattyút?

A szivattyú cseréje általában akkor szükséges, ha a mérőberendezések és a nyomásvizsgálók azt mutatják, hogy a szivattyú már nem képes megfelelően teljesíteni az elvárt feladatát. Az új szivattyú beszerzése és telepítése általában 30 000 és 100 000 forint közötti költséggel járhat, attól függően, hogy az adott típus, valamint a cseréhez szükséges munka nehézsége. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni a szivattyú cseréje során.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb: beépített vagy függesztett WC?

A beépített WC általában praktikusabb és esztétikusabb megoldás, ugyanakkor a függesztett WC könnyebben tisztítható, és általában olcsóbb is. Az Árkád Fürdőszoba központban árak a beépített WC-nek kb. 100 000 forinttól, míg a függesztett WC-nek kb. 50 000 forinttól indulnak. Azonban a választás függ az egyedi igényektől és a fürdőszoba méretétől is.

Olvas