Minőségi épületgépészeti tervezés Debrecenben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 84 építészmérnök közül! Korrekt épületgépészeti tervezés árak — 6600-12500 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

13 építészmérnök most online

Sandor

Sandor

erdekel.

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az épületgépészeti tervezés Debrecenben?

6600 - 12500 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Megbízható 10+éve a piacon tevékenykedő designer vállalkozó vagyok.

 • Épületgépészeti tervezés

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, kiváló szolgáltatás versenyképes áron. Bátran ajánlom.

S Y
2 éve

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Professzionális tervezés. Bényei István építész. Kimagasló igényekhez. Nemzetközi trendek.

 • Épületgépészeti tervezés

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Legutóbb redőnyöket szereltettem. Köszönöm a gyors, pontos munkát. Külön köszönet a vezetőségnek a rugalmas, segítőkész hozzáállásért.

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most. Akár 24 órán belül. Fotorealisztikus képek. Álom lakás. Gyönyörű otthon. Színek, importálása.

 • Épületgépészeti tervezés

  11500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

A legjobbak a szakmában.

Küldj el egy alaprajzot a szobáról és mi elkészítjük ingyenesen az álomszoba 3D-s tervét. Nézd meg hogyan nézne ki gyermeked álomszobája. Tervezzük meg együtt gyermeke...

 • Épületgépészeti tervezés

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Viszonylag rövid határidővel vállalták a lakásom teljes burkolási munkálatainak kivitelezését. Korrekten tájékoztattak, írásbeli árajánlatot kaptam (ami ma szinte csoda számba megy!). A munkafolyamatot precízen és tisztán (!) végezték. Ha kérdésem volt, vagy változtatni szerettem volna az eredeti elképzelésemen, rendkívül rugalmasan álltak hozzá ezekhez is! A kivitelezéssel, minőséggel, szakmai hozzáállással egyaránt nagyon elégedett vagyok! Ezúton is köszönöm a szuper munkát! Mindenkinek ajánlom Őket!

Exkluzív dizájn, személyre szabott tervezés, innovatív megoldások. Kérj árajánlatot!

 • Épületgépészeti tervezés

  11300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, pontos, precíz szakember. A humorával könnyebbé tette az egyébként nem könnyű időszakot (benne laktunk a felújítás alatt álló ingatlanban). Maximálisan segítőkész volt, szépen dolgozott és nagyon korrekt árban is tudtunk megállapodni. Jó szívvel ajánlom és biztosan csakis vele csináltatnám ha valami hasonló munka várna ránk a jövőben. Köszönöm szépen ez úton is a munkáját!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök épületgépészeti tervezés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Épületgépészeti tervezés: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben az épületgépészeti tervezés átlagos díja 6700 - 12600 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan választhatunk Debrecenben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 51 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÉPÜLETGÉPÉSZETI TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a munkával bízható meg: épületgépészeti tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy jó építészmérnök az épületgépészeti tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha építészmérnökt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas