Fűtés tervezés Debrecenben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb épületgépészeket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 77 épületgépész közül, 2700-5100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a fűtés tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Debrecenben környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

12 épületgépész most online

Ernő

Ernő

Ma is elvallalom.

Ottó

Ottó

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a fűtés tervezés Debrecenben?

2700 - 5100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Fürdőszoba felújítás a tervezéstől a teljes szakszerű kivitelezésig, mi mindenben segítünk

 • Fűtés tervezés

  10900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minőség!!!

Nem az ötlet tesz csodát, hanem az, amit ki tudunk hozni belőle! Lakberendzés: Ez az a szó, amiről a többségnek a lakberendezési újságok címlapfotói jutnak eszébe. És nem is járnak messze az igazságtól, hiszen a lakberendezőnek pontosan az a feladata, hogy az ügyfél kívánságait figyelembe véve kitalálja és megálmodja azt az enteriőrt, amitől igazán otthonos lesz az adott helyiség vagy akár a teljes lakás, ház is. Lakberendezőként számos olyan szolgáltatást kínálok, amelyek külön-külön és együtt is hasznosak lehetnek. Ha kérdése van a lakberendezési szolgáltatásokkal kapcsolatban, küldjön üzenetet! Szolgáltatásaim a fővároson kívül-, illetve külföldön élő ügyfelek számára is elérhetőek, hiszen az online térben nem jelent problémát a távolság. Minden fontos kérdést megbeszélhetünk, illetve a kivitelezés során is könnyedén konzultálhatunk. Teljes lakberendezés megszervezése és lebonyolítása Egy teljes felújításban általában egy jó dolog van: amikor véget érnek a munkálatok. Kivéve akkor, ha profi segítségét kéri. Örömmel megszabadítom a felújítás szinte örök érvényű, “nem úgy, nem akkor, nem annyiért” szabályától! Amennyiben lakberendezési tanácsadással együtt szeretné igénybe venni a szolgáltatást, a belsőépítészeti lehetőségek mellett a különféle burkolatok, festékek, szegélylécek és egyéb kiegészítők világában is segítek eligazodni. Sőt, ebben az esetben a szükséges anyagok beszerzéséről is gondoskodom, amelynek köszönhetően Ön rengeteg időt és energiát takaríthat meg! Generálkivitelező partnereim régóta megbízható társaim a munkában, így Ön biztosan elégedett lesz a végeredménnyel! 3D látványterv: Ha tudja, milyen falszínt, világítást és bútorokat szeretne egy adott helyiségbe, az már fél siker. Ám ha nem szeretne fölösleges kiadásokat, és kíváncsi rá, milyen lenne a végeredmény, mindenképp érdemes 3D látványtervet készítetni. Ha valami mégsem tetszik, a számítógépen csupán néhány kattintásba kerül a változtatás. Amennyiben a munkálatokat csak akkor kezdik el, amikor a számítógépen már a legapróbb részlet is a helyére került, garantáltan elégedett lesz. Ingatlanokkal foglalkozó cégek megkeresését is örömmel fogadom. A lakberendezés pontosan az a szolgáltatás, amellyel kapcsolatban rengeteg kérdés felmerülhet. A jó hír az, hogy tapasztalataim szerint többségüket azonnal meg tudom válaszolni. Ha pedig mégis szükség van arra, hogy utánanézzek bizonyos információknak, általában néhány nap elegendő ehhez. Amennyiben úgy érzi, gyors információra van szüksége, kérem, küldjön üzenetet vagy keressen a megadott telefonszámon! Az emailekre 24 órán belül válaszolok!

 • Fűtés tervezés

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Really nice architecture office

Lakásfelújítás 5 év írásos garancia Látványtervekkel, 3D-ben. Mérnöki Kamarai Tagság. 20 éve az építőiparban. Szolgáltatások: Lakásfelújítás, Családi ház felújítás, Építőipari szakképzés.

 • Fűtés tervezés

  12000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló szakember!

Egész életemben mást sem szerettem, mint építeni, szerelni, megjavítani. Kézművesként az évek múltával az egyre bonyolultabb, nehezebb darabokat választottam, a mostani kedvenc a fa, beton, üveg. A lakásfelújításomnál csöppentem bele igazán a mély vízbe, itt burkoltam (csempe, padlólap, szeletelt tégla), egyedi bútorokat készítettem, kárpitoztam, egyedi lámpákat készítettem, és mindent, amit kellett.. Új szerelem született.. Jelenleg a munkám mellett villanyszerelőnek tanulok, és szabadidőmben a csodás építő hobbimnak élek

 • Fűtés tervezés

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Tervezesben a legjobbak

Kérjen építészünktől ingyenes személyes vagy online konzultációt, akár már holnap. Családi házakat és nagyobb középületeket is egyaránt sikerrel tervezünk és valósítunk meg.

 • Fűtés tervezés

  10100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Természetközeli emberekként azzal a határozott elképzeléssel mentünk Balázshoz, hogy faházat szeretnénk verandával. Miután megismertük egymást, valami egész más lett belőle. Egy beton ház, sok üveggel, pala burkolattal, látszó faszerkezetekkel és ami még fontosabb, hogy egyedi, amilyenek mi is vagyunk. Ha a házat nézem, egyszerűen nem tudom levenni a szememet róla, annyira letisztult, arányos, szép. Nagyra értékeljük, hogy minden részletet teljes igényességgel, átgondoltan dolgozott ki. A közös munka során egy lelkiismeretes, komoly embert ismertünk meg, aki mindig figyel arra, hogy mi az igényünk, illetve mi lesz valójában a használat során. Arra végkép nem számítottunk, hogy sokat fogunk változni és magunkat is jobban meg fogjuk ismerni a végére. Ennek a szép történetnek, egyediségnek azonban ára is van, mind befektetett energiában, mind pedig anyagiakban. Menet közben viszont úgy láttuk megéri a többlet befektetés. Nagyon köszönjük,

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész fűtés tervezés közben Debrecenben