Ikea konyha tervezés Debrecenben tapasztalt szakemberekkel!

Lakástervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakástervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb lakástervezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 78 lakástervező közül, 10100-18900 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a ikea konyha tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

12 lakástervező most online

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az ikea konyha tervezés Debrecenben?

10100 - 18900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakástervezők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakástervezőt!

Tervezéstől és előkészítéstől a tereprendezésig teljeskörű medence építés rövid határidővel, hívjon most! Kerti medence építés rövid határidővel, ingyenes felméréssel és árajánlattal. Hívjon most! Tapasztalt szakemberek. Ingyenes árajánlat. Medence néhány nap alatt. Medence fóliázás.

 • Ikea konyha tervezés

  10400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nem javaslom őket senkinek sem. Sajnos nem tisztességes csapat.

Modern és biztonságos infratechnológiával működő padlófűtés az egészségesebb otthonért. Gyors és egyszerű padlófűtés telepítés akár 1 munkanapon belül. Ajándék fűtéstervvel.

 • Ikea konyha tervezés

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Családi ház tervezésével és kivitelezésével kapcsolatos műszaki tanácsadásért fordultunk hozzájuk, és eddig nagyon elégedettek vagyunk. Profi hozzáállás, meggyőző szakmai háttér, kiszámíthatóság... csak ajánlani tudom.

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel.

 • Ikea konyha tervezés

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrekt üzleti partnerek, máskor is bizalommal fordulunk hozzájuk.

Lakberendezési tanácsadás • Stílustanácsadás • Egyedi bútortervezés • Lakberendezési tervezés, látványtervezés Mindig is inspirált az emberekkel való foglalkozás, illetve az, hogy álmaik, vágyaik megvalósulásában segíteni tudjak. A lakberendezésben számomra legfontosabb a funkcionalitás, a harmónia megteremtése és a költséghatékonyság. Minden kihívás alkalmával előhozom az Ügyfelekből azt, ami bennük rejlik. Keressen bizalommal! ,,Az otthonunk, a belsőnk tükre”

 • Ikea konyha tervezés

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Építészeti és tervezési feladatok mellett egyéb mérnöki szolgáltatásokat is nyújtanak. Generáltervezői minőségben, stabil társtervezői, valamint szakértői háttérrel vállalkoznak mindennemű építészeti-, tervezési munkára. Az általános tervezési területek mellett (lakó-, ipar-, mező- és középületek) a műemléki és az egészségügyi épületek munkáiban is jelentős tapasztalattal rendelkeznek. Vállalnak teljes körű projektmenedzsmentet, beruházás-szervezést, lebonyolítást, fővállalkozást, kisebb projektek kivitelezését, szakértői vélemények készítését, igazságügyi szakértői szinten nyújtanak szakértői és mérnöki szolgáltatásokat.

Modern új családi házak, ingatlanok, lakóparkok tervezése, akár magán akár üzleti célra. Építészmérnöki szolgáltatások, megtervezzük álom házad és segítünk a kivitelezésben. 10+ éves tapasztalat.

 • Ikea konyha tervezés

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profi és segítőkész csapat

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakástervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakástervező ikea konyha tervezés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha tervezés: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben az ikea konyha tervezés átlagos díja 7500 - 14100 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós véleményeket?

Debrecenben az ikea konyha tervezés szolgáltatáshoz már 68 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakástervezőt Debrecenben?

Most 52 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok lakástervezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakástervezőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: ikea konyha tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi lakástervező segítségét?

Egy megbízható lakástervező az ikea konyha tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: lakástervező?

Ha profi lakástervező segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ikea konyha tervezés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas