Szekrény tervezés Debrecenben a te elképzeléseid szerint!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb asztalosokat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 89 tervező közül, 34200-64200 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a szekrény tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

13 tervező most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mihaly

Mihaly

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a szekrény tervezés Debrecenben?

34200 - 64200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Bízza a munkát kiváló képzett épületgépész szakemberekre! Díjmentes kiszállás, árajánlat. 50% Állami támogatás igényelhető, teljes ügyintézéssel , a legjobb ajánlatért hívjon. Teljeskörű ügyintézéssel!

 • Szekrény tervezés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon szépen dolgozik

Családi házak tervezése nagyvonalú térszervezéssel, élhető, jól használható terekkel. Karakteres, személyre szabott, környezetükbe illeszkedő családi házak feltűnősködés nélkül. családi ház felújítás. felújítás. tervezés.

 • Szekrény tervezés

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Udvarias, szakszerű, pontos.

Új lakás, felújítás? Ajándék tanácsadás és látványterv készítés. Keresse fel stúdiónkat. Felmérjük az igényeket, tanácsot adunk, elkészítjük, és be is szereljük! Látványtervezés.

 • Szekrény tervezés

  11200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A kedvenc építészirodám! Bátor egyenesek, finom részletek. Élhető otthonok, karakteres középületek.

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Előre megírt ütemterv. 10 éves tapasztalat. Szakmai csapat.

 • Szekrény tervezés

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek ajánlom Őket. Laikusként azt hittem, hogy a gázt kell tölteni, de a klímakuplungot kellett javítani. Korrekt szerviz, és nem húzzák le az ügyfelet. Bárcsak minden szolgáltató ilyen lenne.

Magyarország vezető cégei már megbíztak bennünket. Bízza ránk a generálkivitelezést Ön is! Saját megbízható csapattal és kipróbált alvállalkozókkal dolgozunk és tervezünk. Kérjen árajánlatot! Tapasztalt szakmai csapat. Garanciális munkavégzés. Önnek nincs gondja. Budapest.

 • Szekrény tervezés

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül megbízható és segítőkész szakember. Már az első telefonos felkeresésemkor roppant készséges volt, ráadásul az sem okozott problémát számára, hogy épp május 1-re (a munka ünnepére) sikerült időpontot egyeztetnünk. A megbeszélt időpontban pedig pontosan érkezett és kedvesen, segítőkészen állt hozzá a probléma elhárításához. Ezúton is köszönöm mind a szakmai, mind pedig az emberi profizmusát! Bátran ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező szekrény tervezés közben Debrecenben