Kád zománc felújítás Debrecenben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Fürdőkád Felújító Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőkád felújító szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb fürdőkád felújító szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 75 fürdőkád felújító szakember közül, 7400-13800 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a kád zománc felújítás! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 fürdőkád felújító szakember most online

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Imre

Imre

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a kád zománc felújítás Debrecenben?

7400 - 13800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőkád felújító szakemberk Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőkád felújító szakembert!

Legyen szó csak festésről, burkolásról vagy fürdőszoba felújításról keressen bizalommal Fő profilunk: Kád zománc felújítás; Wc burkolás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, javítás

 • Kád zománc felújítás

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsak, de kalkulálj úgy velük, hogy félóra munkáért (Ventillátor lapát tisztítás) 35ezret kérnek. Aztán zsidónak neveznek ha sokallod.

Víz, gáz, fűtésszerelés elérhető áron, fürdőszoba felújítás, szerelés, hívjon most. Vízszerelés gyorsszolgálat, csőtörés, duguláselhárítás, ingyenes kiszállás. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba átalakítás; Panel wc felújítás, 8x napos határidő, pince festés

 • Kád zománc felújítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

A google értékelés alapján választottuk a szolgáltatót. Nagyon elégedettek vagyunk mi is. Telefonon mindenben segítettek, gyorsan és pontosan érkeztek, precizen dolgoztak. Minden a megbeszéltek szerint történt.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Minőségi felújítás. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Szolgáltatásaink: Fürdőkád festés; Panel wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, mázolás

 • Kád zománc felújítás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, pontos, megbízható. Ezek jutnak eszembe először, ha Attilára gondolok. A kislányom születése miatt időszűkében voltunk, így különösen fontos volt hogy ne habókra mondja a mester, hogy elvállalja és ne majd jövök"-re intézze a kazánjavítást és a fűtési rendszer karbantartását.

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Megbízható kivitelező. Állami támogatásra is. Fix határidőkkel.... Amiket vállalok: Akril kád felújítás; Wc hátfal felújítás, Panellakás felújítása, konyha festés

 • Kád zománc felújítás

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nem csak az tetszik benne,hogy más szakértőkkel" ellentétben , korrekt és alapos,hanem,hogy érthetően el is magyarázza,hogy mit csinált. Egy jó hosszú távú befektetés."

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőkád beépítés; Panel wc felújítás, Új Fürdő, profi munka 4-5 nap, falfestés

 • Kád zománc felújítás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

SZAKSZERŰSÉG, PONTOSSÁG, IGÉNYESSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, KORREKTSÉG LEHET EZT MÉG RAGOZNI, DE MINEK? MIT VÁR ILL. MIT REMÉL KAPNI EGY KUNCSAFT A SZAKEMBERTŐL? MÁST, KÉRDEM ÉN, MIT LEHET MÉG VÁRNI? SEMMIT. CSIKÓS ÚR MAGA A CSÚCS!

Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával. Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Állami támogatásra is. Fix határidőkkel. Garanciális munka. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba felújítás; Wc hátfal felújítás, 9x napos határidő, knaufastés

 • Kád zománc felújítás

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a pontos precīz munkåt! Tovåbbi sok sikert kívånok!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőkád felújító szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőkád felújító szakember kád zománc felújítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kád zománc felújítás: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a kád zománc felújítás átlagos ára 10500 - 19700 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi véleményeket?

Debrecenben a kád zománc felújítás szolgáltatáshoz már 65 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fürdőkád felújító szakembert Debrecenben?

Most 50 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÁD ZOMÁNC FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek fürdőkád felújító szakembert?

Megéri egy Qjob-on regisztrált fürdőkád felújító szakembert keresned akkor, ha a következőre van szükséged: kád zománc felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fürdőkád felújító szakember?

A jó fürdőkád felújító szakember részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor fürdőkád felújító szakembert hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas