Minőségi kád zománc javítás Debrecenben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Fürdőkád Felújító Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőkád felújító szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb ezermestereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 73 fürdőkád felújító szakember közül, 6600-12500 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Debrecenben bérelj fel a legjobb szakembereket a kád zománc javítás! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 fürdőkád felújító szakember most online

Denes

Denes

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kád zománc javítás Debrecenben?

6600 - 12500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőkád felújító szakembert!

Legyen szó csak festésről, burkolásról vagy fürdőszoba felújításról keressen bizalommal Fő profilunk: Kád zománc felújítás; Wc burkolás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, javítás

 • Kád zománc javítás

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsak, de kalkulálj úgy velük, hogy félóra munkáért (Ventillátor lapát tisztítás) 35ezret kérnek. Aztán zsidónak neveznek ha sokallod.

Víz, gáz, fűtésszerelés elérhető áron, fürdőszoba felújítás, szerelés, hívjon most. Vízszerelés gyorsszolgálat, csőtörés, duguláselhárítás, ingyenes kiszállás. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba átalakítás; Panel wc felújítás, 8x napos határidő, pince festés

 • Kád zománc javítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

A google értékelés alapján választottuk a szolgáltatót. Nagyon elégedettek vagyunk mi is. Telefonon mindenben segítettek, gyorsan és pontosan érkeztek, precizen dolgoztak. Minden a megbeszéltek szerint történt.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Minőségi felújítás. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Szolgáltatásaink: Fürdőkád festés; Panel wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, mázolás

 • Kád zománc javítás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, pontos, megbízható. Ezek jutnak eszembe először, ha Attilára gondolok. A kislányom születése miatt időszűkében voltunk, így különösen fontos volt hogy ne habókra mondja a mester, hogy elvállalja és ne majd jövök"-re intézze a kazánjavítást és a fűtési rendszer karbantartását.

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Megbízható kivitelező. Állami támogatásra is. Fix határidőkkel.... Amiket vállalok: Akril kád felújítás; Wc hátfal felújítás, Panellakás felújítása, konyha festés

 • Kád zománc javítás

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nem csak az tetszik benne,hogy más szakértőkkel" ellentétben , korrekt és alapos,hanem,hogy érthetően el is magyarázza,hogy mit csinált. Egy jó hosszú távú befektetés."

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőkád beépítés; Panel wc felújítás, Új Fürdő, profi munka 4-5 nap, falfestés

 • Kád zománc javítás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

SZAKSZERŰSÉG, PONTOSSÁG, IGÉNYESSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, KORREKTSÉG LEHET EZT MÉG RAGOZNI, DE MINEK? MIT VÁR ILL. MIT REMÉL KAPNI EGY KUNCSAFT A SZAKEMBERTŐL? MÁST, KÉRDEM ÉN, MIT LEHET MÉG VÁRNI? SEMMIT. CSIKÓS ÚR MAGA A CSÚCS!

Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával. Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Állami támogatásra is. Fix határidőkkel. Garanciális munka. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba felújítás; Wc hátfal felújítás, 9x napos határidő, knaufastés

 • Kád zománc javítás

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a pontos precīz munkåt! Tovåbbi sok sikert kívånok!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőkád felújító szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőkád felújító szakember kád zománc javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kád zománc javítás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a kád zománc javítás átlagos ára 7000 - 13100 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fürdőkád felújító szakembert Debrecenben?

Ebben a pillanatban 50 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÁD ZOMÁNC JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fürdőkád felújító szakember?

Egy fürdőkád felújító szakember a következő feladattal bízható meg bátran: kád zománc javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy fürdőkád felújító szakember?

A jó fürdőkád felújító szakember pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: fürdőkád felújító szakember?

Ha profi fürdőkád felújító szakember segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kád zománc javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas