Tetőfedés Debrecen területén!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 76 kőműves közül! Korrekt tetőfedés árak: 1000-1800 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 kőműves most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a tetőfedés Debrecenben?

1000 - 1800 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kőművesek Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Tetőjavítás, gyors kiszállással, megbízható csapattal. Hívjon, Gyors Állapotfelmérés.

 • Tetőfedés

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Még a telefont sem hajlandóak felvenni! Minősíti is őket!

Vészhelyzet-elhárítás. 100% elégedettségi garancia. Hívhat minket hétvégén is. Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket.

 • Tetőfedés

  7600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nem első osztályú hely de jó horgászatra ki alakított stég!

Rendeljen a gyártótól, profi munkát Alumínium télikertre most nagy kedvezmény. Profi csapattal szeretne gyártatni télikertet? jó helyen jár a mérnökeink meg is tervezik.

 • Tetőfedés

  9100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon gyors és minden van! Neten megnézed, bemész megveszed. Jó helyen van, nincs szenvedés a parkolással.

Profi munka kedvező áron! Hétvégén is! Korcolt Lemez Szerelés, Tetőjavítás, Tetőfelújítás.

 • Tetőfedés

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, korrekt csapat, mindenkinek ajánlani tudom.

Egy profi bádogost keres? Lemezes tetőfedések, ereszcsatornák szerelése lemezes munkák. Teljes körű tető kivitelezés. Hívjon minket és kérje ingyenes állapotfelmérésünket. Anyagbeszerzés. Árgarancia. Márkakivitelezés. Díjtalan árajánlat.

 • Tetőfedés

  6200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Az eladótérben nagyon udvarias előzékeny, segítőkész személyzet, az árukiadásra sajnos ez nem igaz... Az árukészlet roppant széles skálán mozog, de így is előfordul hogy rendelni kell, de azt is egy-két nap alatt lerendezik. Bármi felmerült kérdésre készségesen válaszoltak, sőt visszahívnak ha valami nem stimmel. Rövid határidővel utánajártak a kiválasztott terméknek, szakértő segítséget nyújtottak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kőműves szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves tetőfedés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a tetőfedés átlagos díja 1500 - 2900 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Debrecenben?

Jelenleg 55 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk kőművest?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kőművest keresned akkor, ha erre van szükséged: tetőfedés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó kőműves?

A jó kőműves pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: tetőfedés?

A tetőfedés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy kőművest nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas