Av vevő javítása: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Av Vevő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj av vevő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 av vevő szerelő közül! Korrekt av vevő javítása árak: 5000-9500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 av vevő szerelő most online

Tamás

Tamás

Еrdekel.

Árpád

Árpád

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az av vevő javítása Debrecenben?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb av vevő szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező av vevő szerelőt!

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

  • Av vevő javítása

    6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Gyors válasz. A számomra megfelelő időpontban jött. Minden rendben volt. Örülök, hogy találkoztunk.

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Av vevő javítása

    3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember. A tévéképernyő újra életre kelt. Nem ajánlom őt eléggé.

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

  • Av vevő javítása

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Mint mindig magas színvonalon! Ez a második alkalom, hogy elmentem hozzá.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj av vevő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy av vevő szerelő av vevő javítása közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Av vevő javítása: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben az av vevő javítása átlagára 6300 - 11900 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Av Vevő Szerelők - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek av vevő szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AV VEVŐ JAVÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy av vevő szerelő?

Egy av vevő szerelő ezzel a feladattal bízható meg: av vevő javítása vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi av vevő szerelő segítségét?

Egy megbízható av vevő szerelő az av vevő javítása mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: av vevő szerelő?

Ha profi av vevő szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Av vevő javítása és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas