Háztartási kisgép szervíz: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 17 szerelő közül! Korrekt háztartási kisgép szervíz árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a háztartási kisgép szervíz Debrecenben?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Országosan. . Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés.
 • Háztartási kisgép szervíz

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan kiérkezett a bérbeadott lakásba, nekem nem kellett odamenni, megnézte a gépet, sajnos drága a javítás, de mindenről tájékoztatott.

Sebestyén, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. SOS bojlerszerelő, hétvégén is 8-20 óráig! 180+ Google értékelés, jótállás, 0 Ft kiszállás. Villanybojler javítás, bekötés, csere teljeskörűen. Pontos árakért hívjon minket! Kedvező ár, gyors munka. Hétvégén is dolgozunk! Akár pár órán belül. Hajdu javítás.

 • Háztartási kisgép szervíz

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Eddigi személyes tapasztalatom alapján, szakmailag a toppon van. Megbízható, korrekt minden tekintetben. Mindenkinek ajánlom, aki pontos, szakszerű munkát vár, elfogadható ár mellett.

Üdvözlöm a profilomon. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény a munkadíjból. kiszállással, szállítással.

 • Háztartási kisgép szervíz

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Amennyiben nem szeretnéd elolvasni részleteiben is, hogy miért mondom, akkor rövidítve: Kerüld el a szervízt. Minden szempontból iszonyatos szolgáltatást nyújtanak, miután már emelkedett hangvételben írtam nekik emailt (telefonon soha semmilyen időszakban nem sikerült elérni őket), akkor 20 munkanap után sikerült egy árajánlatot küldeni a meghibásodott erősítőmmel kapcsolatban 5 percen belül. Gondolom pont akkor érkezett meg az ajánlat. /Picit az is meglepett, hogy az anno 95.000 Ft-ért vett erősítőmre az árajánlat, hogy javítsák 260.000 Ft lenne, de ezt még el is szerettem volna hinni/ Miután jeleztem, hogy ezt nem szeretném akkor további 5 munkanapba került és 3 további emailbe, hogy kiadják az eszközömet. Majd ezt sikerült megfejelni azzal, hogy a futárnak nem adták oda a 220-as kábelét, de ezen már kevésbé lepődtem meg őszintén, csak nem hiszem el, hogy ennyire inkompetens az egész cég.

A megoldások embere vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen.

 • Háztartási kisgép szervíz

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kedves fogadtatás, szakszerű tájékoztatás. Tudom ajánlani!

Üdvözlöm! Mosó gépek Mosogató gépek Szárítógépek Háztartási gépek Sütők Tűzhelyek Főzőlapok Szervize. Indesit Ariston Whirlpool Gorenje Zanussi Electrolux AEG Beko Bosch Siemens Szakszerviz.

 • Háztartási kisgép szervíz

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Háztartási készülékkel nem foglalkoznak..

Máté
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő háztartási kisgép szervíz közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Háztartási kisgép szervíz: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a háztartási kisgép szervíz átlagos ára 3800 - 7200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Debrecenben az automata váltó hibák javítás szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ HIBÁK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: automata váltó hibák javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: háztartási kisgép szervíz?

Az Automata váltó hibák javítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas