Porszívó javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 24 porszívó szerelő közül! Korrekt porszívó javítás árak: 5300-9900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Debrecenben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 porszívó szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porszívó javítás Debrecenben?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

Debrecen dolgozom, megyében is! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Akkumulátor csere 30 perc. Szupergyors javítások. Display csere 1 óra alatt. .

 • Porszívó javítás

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

A 7 euroért megvásárolható alkatrész beépítve 19000Ft náluk.Máshol a fele.A telefonomat javítatlanul 4 nap után hoztam el alkatrész hiány miatt.(mintha nem javítással foglalkoznának)A telefonom helyett egy másikat adtak vissza. Egyszóval lúzer társaság.Senkinek nem ajánlom

Zoltán Haga
egy éve

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Legyen szó DeLonghi, Jura, Krups, Philips vagy Saeco kávégépről. Mi megjavítjuk! Több mint 20 éve foglalkozunk kávégépek szervizelésével. Segítségünkre számíthat! Ingyenes beszállítás. 20 éves tapasztalat. Budapesti szerviz. Szervizelés pár nap alatt.

 • Porszívó javítás

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Tényleg gyorsak és megbízhatóak!

Kedves érdeklődő! Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! MInden hívást felveszünk. Telefonos

 • Porszívó javítás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és hatékony szervíz. Kedves kiszolgálás. A tv javítása megfelelő árban történt. Remélem nem lesz legközelebb de biztos hogy mindenkinek ajánlom a szervizt. Jó látni hogy még van ilyen fajta szerviz aki nem csak a cserét javasolja hanem valóban javít.

Tisztelt Érdeklődő! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Bankkártyás fizetés. Országosan. Garancia a javításokra. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • Porszívó javítás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A gondom csak annyi, hogy kiadok egy mosógépért 92ezret és 10 nap után elkezd nyikorogni és arra nem vagytok képesek, hogy a szerelővel, vagy szakértővel beszéljek aki el tudta volna mondani, hogy a hibajelenséggel egyáltalán moshatok vagy kíméljem meg a gépet. Ehelyett egy nővel beszéltem telefonon, aki továbbitja a szerelő felé a bejelentést, aki két hét utàn nagy nehezen sms-ben jelentkezett, hogy sms-ben válaszoljak, hogy jó e az az időpont amit ő felajánlott. Szerintem ez egy nagyon szar felhozatal, hogy ennyire nem vagytok képesek!

Miklós vagyok. Országosan kedvezményes szervíz kiszállással. Garanciával. Helyszíni tanácsadás. Bp.kedvezményes kiszállás. Szerelési garanciával. Szolgáltatások: 100% Fertőtlenítő hatás, 100% Vírus ölő hatás, 100% Baktérium ölő hatás.

 • Porszívó javítás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Sosincs igazán megoldatlan ügy náluk. :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő porszívó javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Porszívó javítás: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a porszívó javítás átlagos ára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Porszívó Szerelők - hogyan választhatunk Debrecenben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek porszívó szerelőt Debrecenben?

Most 14 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy porszívó szerelő?

Egy autómosó a következő feladattal kereshető meg: autó tisztítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi porszívó szerelő segítségét?

Egy megbízható autómosó az autó tisztítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: porszívó javítás?

Az Autó tisztítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy autómosót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas