Porszívó gégecső javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 16 porszívó szerelő közül! Korrekt porszívó gégecső javítás árak — 4700-8900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 porszívó szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porszívó gégecső javítás Debrecenben?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

Kedves érdeklődő! Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó,

 • Porszívó gégecső javítás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon köszönöm a szakértő segítséget.

Kedves érdeklődő! TV javítás akár a helyszínen is. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény! Ingyenes kiszállás. Nyugdíjas kedvezmény. Hétvégén is hívható.

 • Porszívó gégecső javítás

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

gyorsak és precízek

Tisztelt Érdeklődő! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz, kijelző és akkumulátorcsere akár azonnal. Kijelző és akkumulátor csere akár azonnal, extra költségek nélkül. időpont foglalás. szerviz futár.

 • Porszívó gégecső javítás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Tapasztaltak, hozzáértőek, figyelmesek.

Zoltán vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógépjavítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Villanybojler Javítás. Javítás Garanciával. S.O.S. Mosógép Szerviz. Hétvégén felár nélkül.

 • Porszívó gégecső javítás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Professzionális hozzáállás jellemzi a céget. Sokkal többet kaptam tölük mint egy javítás. Profi megjelenés a megbeszélt idöpontban és a kompetens hozzáértés. Látszott a tapasztalat. Több cég nem vállalta el a munkát kompetencia hiányában. Ök elvállaták és megcsinálták. Az árak teljesen korrektek és számla is járt hozzá. Az értékelésem egy csillagos ötös. Nagyon tudom ajánlani öket.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. Országosan. 20 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Porszívó gégecső javítás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megkárosítottak, átvertek és hülyének néznek. Független véleményt kértem, ami kimondta, hogy ilyen jellegű hibát otthoni körülmények között nem lehetett volna ejteni a készüléken. Az emaileket figyelmen kívül hagyják, hozzá nem értők veszik fel a telefont, ha egyáltalán felveszik. Megyek a fogyasztóvédelemhez, nem hagyom annyiban.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő porszívó gégecső javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Porszívó gégecső javítás: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a porszívó gégecső javítás átlagos ára 4500 - 8400 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Debrecenben az autó polírozás szolgáltatáshoz már 18 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok porszívó szerelőt Debrecenben?

Most 14 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ POLÍROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy porszívó szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: autó polírozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy porszívó szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő az autó polírozás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: porszívó szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autó polírozás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas