Automata kávéfőző javítás: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 14 szerelő közül! Korrekt automata kávéfőző javítás árak — 6100-11400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Ottó

Ottó

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az automata kávéfőző javítás Debrecenben?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Debrecen dolgozom, megyében is! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Villany tűzhely...

 • Automata kávéfőző javítás

  4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Árban jobb, mint a többi, és jól dolgoznak.

Üdvözlöm a profilomon. Gázszervíz garanciával, Budapesten kedvezményes Kiszállással. Megbízható gázszerelő Budapest! Rövid határidővel Gyors Pontos munkavégzés. Budapest és pest megye. Szerelési garanciával. Helyszíni tanácsadás. Bp.kedvezményes kiszállás.

 • Automata kávéfőző javítás

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Jó árak gyorsan dolgoznak

Tisztelt megrendelők! Háztartási gépek gyors és szakszerű javítása a helyszínen. Akár még a mai napon. Keressen bizalommal!

 • Automata kávéfőző javítás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, korrekt árazású és szakmailag nagyon profi munka. Csak ajánlani tudom.

Viktor vagyok. Gitár beállítás, bundcsiszolás, bundozás és egyéb javítási munkák. Akusztikusgitár, elektromosgitár, basszusgitár javítás.

 • Automata kávéfőző javítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A telefonra felrakott kijelzővédő fóliát 2x cserélték 8 napon belül mert fellevegősödött. A 3. asztalra letéve pókhálosan berepedezett, ezt már nem cserélték és kb. azt mondták hogy hazudok, mert így nem történhetett. Felháborító hozzáállás egy nekik nagyker áron párszáz forintos alkatrész miatt...

Pál vagyok. Látogasd meg családias hangulatú üzletünket, és a lehető leggyorsabban segítünk ! Akkumulátor csere. Szoftveres javítások. Töltés javítás. Szolgáltatások: Kijelző csere, Akkumulátor csere, Töltés javítás.

 • Automata kávéfőző javítás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időre, korrekt áron elkészült tekercs kiválóan működik. Minőségi munka. Ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő automata kávéfőző javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Automata kávéfőző javítás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben az automata kávéfőző javítás átlagos díja 5600 - 10500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - hogyan válasszunk Debrecenben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ ELLENŐRZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: autó ellenőrzés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő az autó ellenőrzés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: automata kávéfőző javítás?

Az Autó ellenőrzés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas