Telefon adatmentés szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 telefon szerelő közül! Korrekt telefon adatmentés árak: 4900-9200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 telefon szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Róbert

Róbert

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon adatmentés Debrecenben?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kedves érdeklődő! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, képernyő csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, beázott iphone javítás

Amiket vállalok:, telefon kijelző karc javítás, telefon mikrofon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere, törött kijelző javítás

  • Telefon adatmentés

    6200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Professzionális hozzáállás.Mindent azonnal, minőségileg végeztek el. Ajánlom!

Alajos vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Xiaomi telefon szerviz. A telefonod mindenhol veled van és mindenben segít. Mi pedig azért dolgozunk szervizeinkben, hogy erről a segítségről soha ne kelljen lemondanod. A Xiaomi okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. A fenti hibákat javítva tehát nemcsak egy újra tökéletes működő Xiaomi telefont kapsz vissza kollégáinktól. Hanem a mindennapok gépzetének tökéletes működését. A fogaskereket, ami az életedet hajtja.

Szerviz szolgáltatásunk:, iphone 5s akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, vezetékes csengő szerelés, vezetékes csengő szerelés

  • Telefon adatmentés

    6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló előadó. Mindent gyorsan és jól csinált. Köszönjük szépen!

Kedves érdeklődő! Sony Xperia szerviz. Azért vetted a készüléked, hogy a tökéletes pillanatokat megörökíthesd és megélhesd. Mi pedig nem engedjük, hogy néhány hibajel meggátoljon téged ebben. A Sony Xperia okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. De ne félj! Akkor sincs minden veszve, ha a feni hibajeleket tapasztalod.Szervizeinkben ugyanis akár 1 nap alatt meg tudjuk javítani Sony Xperia készüléked, és ezzel visszavezetünk a pezsgő, élményekkel teli mindennapokba. Visszaadjuk neked az irányítást az életed felett.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, xiaomi kijelző javítás, üvegkarc eltávolítás, samsung telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, mobiltelefon javítás

  • Telefon adatmentés

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű vásárló! Nem először használom őt! Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon adatmentés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon adatmentés: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben a telefon adatmentés átlagos díja 5400 - 10200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Debrecenben a mobil szélvédő javítás szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MOBIL SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autóüvegest keresned akkor, ha a következőre van szükséged: mobil szélvédő javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy megbízható autóüveges részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő autóüveges segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A mobil szélvédő javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas