Laptop dc csatlakozó javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop dc csatlakozó javítás árak — 4900-9200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 számítógép szerelő most online

Endre

Endre

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop dc csatlakozó javítás Debrecenben?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Laptop szerviz a leggyorsabb megoldás, mert akár azonnal megjavítjuk számítógépét. Szervizünkben közvetlenül a javítást végző kollégának adhatja le készülékét, aki akár azonnal képes megjavítani azt, így elkerülhető a napokig tartó várakozás.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, LCD kijelző csere, Adatmentés laptopról, Laptop tisztítás, Laptop akkumulátor, Express DC csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…)

  • Laptop dc csatlakozó javítás

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Ajánlom az előadót! 100%-os munka!!! Gyorsan és minőségileg! Végrehajtó érkezett időben, egy számomra megfelelő időpontban, ellenőrizte a laptopot, felajánlotta a lehetőségeket és felélesztette a laptopot! Köszönjük szépen!

A megoldások embere vagyok. Laptop gyors javítás. Ha elromlott vagy nem működik zökkenőmentesen a laptopod és szervizt keresel, tudd, hogy mi alapján dönts! A laptopszerviz.eu Budapest egyik legjobb notebook javító műhelye. Nagy gondot fordítunk arra, hogy professzionális és gyors segítséget kapjon Mindenki szervizeinkben. Azonnali megoldás szakértő csapatunk által.

Fő profilunk:, Alaplapi problémák, Műanyag burkolati elemek cseréje, Számítógép tisztítás, SSD vagy HDD csere/bővítés, CPU és RAM hibák

  • Laptop dc csatlakozó javítás

    6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megmentett engem. Mindketten konzultáltak és többet tettek, mint amit eredetileg kértem. Gyorsan ideért, telepítette az ssd meghajtót, megtisztította a laptop belsejét, telepítette a Win 10 pro-t, az illesztőprogramokat és az irodát. Köszönöm!

Üdv Miklós vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Alkatrészek cseréje. Ha meghibásodott az alaplap, ha a géped nem kapcsol be, vagy nem tölti az akkumulátort, akkor is megjavítjuk, 2-3 nap alatt. Ha táskaszámítógépednek elromlott a videókártyája, pixelekre hullik a kép, csíkos vagy szemetes – netán egyszerűen csak nincs kép a kijelzőn, akkor a videókártyát kicseréljük 7-14 nap alatt.

Munkáim:, Túlmelegedési problémák, Zsanér csere, Műanyag burkolati elemek cseréje, Műanyag burkolati elemek cseréje, Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…)

  • Laptop dc csatlakozó javítás

    6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A szakember a megbeszélt időben érkezett. Néhány diagnosztikai vizsgálat után megoldotta a problémát. Ajánlásokat tett a készülék további használatára. Barátságos, hozzáértő és nyitott volt a kommunikációra. Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop dc csatlakozó javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Laptop dc csatlakozó javítás: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben a laptop dc csatlakozó javítás átlagos ára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek valódi véleményeket?

Debrecenben a laptop dc csatlakozó javítás szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP DC CSATLAKOZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: laptop dc csatlakozó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó számítógép szerelő?

A jó számítógép szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: számítógép szerelő?

Ha profi számítógép szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A laptop dc csatlakozó javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas