Analóg fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt analóg fényképezőgép javítás árak — 4600-8600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az analóg fényképezőgép javítás Debrecenben?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Objektívek és vakuk szervizelése

  • Analóg fényképezőgép javítás

    4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Szeretném köszönetemet kifejezni a feladat minőségi elvégzéséért, korrekt hiba feltételezést tett, valójában így is lett, a javítás órája és az előre megbeszélt összeg, nem ért meglepetés :) Ajánlom a mestert, mint magasan képzett és felelősségteljes szakembert!

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

  • Analóg fényképezőgép javítás

    5700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ő egy kiváló szakember! Megjavíttattam az objektívemet, meghúztam, és a képeim most még élesebbek, mint amikor új objektívem volt. A régi Canon 550d fényképezőgépemet is megjavítottam a kijelző cseréjével. És végül csak adtam neki egy pendrive-ot, mivel a régi kezdett meghalni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő analóg fényképezőgép javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Analóg fényképezőgép javítás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben az analóg fényképezőgép javítás átlagára 6100 - 11400 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Debrecenben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 25 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HONDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: honda szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a honda szerviz mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha profi autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A honda szerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas