Törött telefon kijelző javítás: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 23 telefon szerelő közül! Korrekt törött telefon kijelző javítás árak — 6200-11600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 telefon szerelő most online

Viktor

Viktor

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött telefon kijelző javítás Debrecenben?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, iphone 11 akkumulátor csere, xiaomi akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, telefon akkumulátor csere

Főbb szolgáltatásaink:, telefon hangszóró javítás, iphone 6 akkumulátor csere, samsung kijelző csere, törött kijelző javítás, telefon mikrofon javítás

  • Törött telefon kijelző javítás

    4500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Magam vezettem fel a megfelelő időben/helyen, a munkát 5 órakor végeztem el.

Üdvözlöm! Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 30 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.

Amiket vállalok:, samsung akkumulátor csere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon töltő javítás, képernyő csere, telefon képernyő javítás

  • Törött telefon kijelző javítás

    5900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes, köszönöm a segítséget! Újra feltöltötte a kínai kamerát, és működésre bírta!

Péter vagyok. Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.

Szerviz szolgáltatásunk:, samsung kijelző csere, asztali telefon javítás, iphone 6s akkumulátor csere, alcatel kijelző javítás, telefon lcd kijelző javítás

  • Törött telefon kijelző javítás

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Szeretném ajánlani Igort, mint tehetséges szakembert, akire lehet támaszkodni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött telefon kijelző javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött telefon kijelző javítás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a törött telefon kijelző javítás átlagára 6500 - 12200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Debrecenben a chevrolet szerviz szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Debrecenben?

Most 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CHEVROLET SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: chevrolet szerviz vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: törött telefon kijelző javítás?

A chevrolet szerviz és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas