Ps4 kontroller javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Konzol Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj konzol szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 konzol szerelő közül! Korrekt ps4 kontroller javítás árak: 5000-9300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 konzol szerelő most online

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ps4 kontroller javítás Debrecenben?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb konzol szerelőok Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konzol szerelőt!

Üdv Miklós vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Alkatrészek cseréje. Ha meghibásodott az alaplap, ha a géped nem kapcsol be, vagy nem tölti az akkumulátort, akkor is megjavítjuk, 2-3 nap alatt. Ha táskaszámítógépednek elromlott a videókártyája, pixelekre hullik a kép, csíkos vagy szemetes – netán egyszerűen csak nincs kép a kijelzőn, akkor a videókártyát kicseréljük 7-14 nap alatt.

Munkáim:, Túlmelegedési problémák, Zsanér csere, Műanyag burkolati elemek cseréje, Műanyag burkolati elemek cseréje, Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…)

  • Ps4 kontroller javítás

    6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A szakember a megbeszélt időben érkezett. Néhány diagnosztikai vizsgálat után megoldotta a problémát. Ajánlásokat tett a készülék további használatára. Barátságos, hozzáértő és nyitott volt a kommunikációra. Ajánlom!

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Laptop szerviz a leggyorsabb megoldás, mert akár azonnal megjavítjuk számítógépét. Szervizünkben közvetlenül a javítást végző kollégának adhatja le készülékét, aki akár azonnal képes megjavítani azt, így elkerülhető a napokig tartó várakozás.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, LCD kijelző csere, Adatmentés laptopról, Laptop tisztítás, Laptop akkumulátor, Express DC csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…)

  • Ps4 kontroller javítás

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Ajánlom az előadót! 100%-os munka!!! Gyorsan és minőségileg! Végrehajtó érkezett időben, egy számomra megfelelő időpontban, ellenőrizte a laptopot, felajánlotta a lehetőségeket és felélesztette a laptopot! Köszönjük szépen!

A megoldások embere vagyok. Laptop gyors javítás. Ha elromlott vagy nem működik zökkenőmentesen a laptopod és szervizt keresel, tudd, hogy mi alapján dönts! A laptopszerviz.eu Budapest egyik legjobb notebook javító műhelye. Nagy gondot fordítunk arra, hogy professzionális és gyors segítséget kapjon Mindenki szervizeinkben. Azonnali megoldás szakértő csapatunk által.

Fő profilunk:, Alaplapi problémák, Műanyag burkolati elemek cseréje, Számítógép tisztítás, SSD vagy HDD csere/bővítés, CPU és RAM hibák

  • Ps4 kontroller javítás

    6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megmentett engem. Mindketten konzultáltak és többet tettek, mint amit eredetileg kértem. Gyorsan ideért, telepítette az ssd meghajtót, megtisztította a laptop belsejét, telepítette a Win 10 pro-t, az illesztőprogramokat és az irodát. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konzol szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy konzol szerelő ps4 kontroller javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Ps4 kontroller javítás: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a ps4 kontroller javítás átlagos díja 5700 - 10700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Debrecenben a ps4 kontroller javítás szolgáltatáshoz már 23 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek konzol szerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 18 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PS4 KONTROLLER JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy konzol szerelő?

Egy konzol szerelő a következő feladattal kereshető meg: ps4 kontroller javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikben kérhetjük egy profi konzol szerelő segítségét?

Egy profi konzol szerelő a ps4 kontroller javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: konzol szerelő?

Ha egy megbízható konzol szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A ps4 kontroller javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas