Mosogatógép szervíz: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Mosogatógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosogatógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 17 mosogatógép szerelő közül! Korrekt mosogatógép szervíz árak: 4600-8700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 mosogatógép szerelő most online

Ernő

Ernő

Еrdekel.

Ottó

Ottó

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosogatógép szervíz Debrecenben?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóüvegesek Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosogatógép szerelőt!

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Legyen szó DeLonghi, Jura, Krups, Philips vagy Saeco kávégépről. Mi megjavítjuk! Több mint 20 éve foglalkozunk kávégépek szervizelésével. Segítségünkre számíthat! Ingyenes beszállítás. 20 éves tapasztalat. Budapesti szerviz. Szervizelés pár nap alatt.

 • Mosogatógép szervíz

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Tényleg gyorsak és megbízhatóak!

Róbert vagyok. Klíma javítás /szerelés /beszerelés /töltés / karbantartás /tisztítás? Hívjon bizalommal! Professzionális eszközökkel, nagy szakértelemmel várjuk hívását a hét minden napján 0-24.

 • Mosogatógép szervíz

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon készségesen foglalkoztak velem, csak jót tudok mondani.

Üdv István vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. . Akkumulátor csere 30 perc. Display csere 1 óra alatt. Szupergyors javítások. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Mosogatógép szervíz

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Köszönet a gyors segítségért! Minden tekintetben elégedettek vagyunk. Csak ajánlani tudom mindenki számára.

A megoldások embere vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen.

 • Mosogatógép szervíz

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kedves fogadtatás, szakszerű tájékoztatás. Tudom ajánlani!

Tisztelt Érdeklődő! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Bankkártyás fizetés. Országosan. Garancia a javításokra. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • Mosogatógép szervíz

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A gondom csak annyi, hogy kiadok egy mosógépért 92ezret és 10 nap után elkezd nyikorogni és arra nem vagytok képesek, hogy a szerelővel, vagy szakértővel beszéljek aki el tudta volna mondani, hogy a hibajelenséggel egyáltalán moshatok vagy kíméljem meg a gépet. Ehelyett egy nővel beszéltem telefonon, aki továbbitja a szerelő felé a bejelentést, aki két hét utàn nagy nehezen sms-ben jelentkezett, hogy sms-ben válaszoljak, hogy jó e az az időpont amit ő felajánlott. Szerintem ez egy nagyon szar felhozatal, hogy ennyire nem vagytok képesek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosogatógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosogatógép szerelő mosogatógép szervíz közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosogatógép szervíz: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a mosogatógép szervíz átlagára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóüvegesek - mi alapján válasszunk Debrecenben?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosogatógép szerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁTSÓ SZÉLVÉDŐ FŰTÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy mosogatógép szerelő?

Egy autóüveges ezzel a munkával bízható meg: hátsó szélvédő fűtés javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy mosogatógép szerelő?

Egy jó autóüveges pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor mosogatógép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas