Telefon bekapcsoló gomb javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 telefon szerelő közül! Korrekt telefon bekapcsoló gomb javítás árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 telefon szerelő most online

László

László

Еrdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon bekapcsoló gomb javítás Debrecenben?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Debrecen dolgozom, megyében is! Cégünk márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Válaljuk minden típusú mobiltelefon garancián túli javítását beleértve a kínai készülékeket is.

Főbb szolgáltatásaink:, telefon töltő javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, iphone 6 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Cserélje ki az akkumulátort az iPhone 7+ készülékben, és ragassza...

Sándor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Főbb szolgáltatásaink:, Telefon takarítás, iphone x akkumulátor csere, iphone 5s akkumulátor csere, samsung kijelző csere, xiaomi akkumulátor csere

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, törött telefon kijelző javítás, telefon kijelző csere, telefon pixelhiba javítás, telefon újratelepítés, iphone 5s akkumulátor csere

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Minden jól sikerült és szuper minőségű volt, különösen, mivel korábban már elszúrtam. Szuper hála neked🙌 a számítógépem jól működik. Minden rendben.

Mihály, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Amiket vállalok:, telefon kamera javítás, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, beázott iphone javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás

Főbb szolgáltatásaink:, telefon érintőképernyő javítás, telefon hangszóró tisztítás, asztali telefon javítás, xiaomi kijelző javítás, samsung telefon üvegcsere

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

A kivitelezés tökéletes! Nagyon ajánlom ezt a mestert. Csak egy varázsló, aki aranyat ér.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon bekapcsoló gomb javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon bekapcsoló gomb javítás: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben a telefon bekapcsoló gomb javítás átlagos díja 4900 - 9200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi véleményeket?

Debrecenben a telefon bekapcsoló gomb javítás szolgáltatáshoz már 33 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON BEKAPCSOLÓ GOMB JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált telefon szerelőt megbíznod ha szükséged van erre: telefon bekapcsoló gomb javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható telefon szerelő a telefon bekapcsoló gomb javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha egy megbízható telefon szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A telefon bekapcsoló gomb javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas