Tv pixelhiba javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 24 tv szerelő közül! Korrekt tv pixelhiba javítás árak: 6600-12500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 tv szerelő most online

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tv pixelhiba javítás Debrecenben?

6600 - 12500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Alábbi típusok javítását vállalom: Samsung, Sony, LG, Orion, JVC, Toshiba, Panasonic, Hyundai, Philips, Hitachi, Technika, Daewoo, Techwood, Blaupunkt, Vestel, Alien, Thomson, Akai, Videoton, ITT, Grundig, Funai, Schneider, Beko, Finlux, Goodmans, Goldstar, Nokia, Profilo, Sanyo, Sharp, Teletech, Waltham
  • Tv pixelhiba javítás

    4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mindenképpen ajánlom a szakembert! Csodálatos, pozitív, barátságos és profi. A munka ésszerű árai. Pontos. Operatív. Munkájára 1 év garanciát vállal.

Márka függetlenül 30 éves gyakorlattal vállaljuk TV készülékek és egyéb híradástechnikai berendezések szakszerű javítását. A TV szervizben tudjuk vállalni 4K 3D LED, LCD, PLAZMA, PROJEKTOROS TV, KAMERA, VIDEO, HIFI készülékek javítását. Ha túl nehéz vagy nagy a javítandó készüléke és nem tudja az ügyfél megoldani annak szállítását akkor egy előre egyeztetett időpontban díjmentesen szállítjuk!
  • Tv pixelhiba javítás

    4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük szépen a jól végzett munkát! Gyorsan és minőségileg, végre lehetőségem van arra, hogy hat hónapos elválasztás után újra nézhessem a kedvenc tévéműsoromat)))). Ajánlom a szakembert, mint szakképzett mesterembert és csak egy jó embert👍

Nagy szakértelemmel, eredeti alkatrészek felhasználásával javítjuk hazai és külföldi márkájú, meghibásodott TV készülékét törekedve a gazdaságos, olcsó de minőségi szolgáltatásra. Természetesen vállaljuk hagyományos márkájú Tv készülékek javítását is - ALIEN, AKAI, AIWA, BEKO, DAEWOO, DELTON, FUNAI, GABA, GRUNDIG, GOLDSTAR, JVC, HIESENSE, ITT, LG, NOKIA, ORION, PHILIPS, PANASONIC, PIONEER, SAMSUNG, SIEMENS, SANYO, SONY, RECOR, ROADSTAR, THOMSON, TOSHIBA, VESTEL, VIDEOTON, WATSON, WALTHAM
  • Tv pixelhiba javítás

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű mester, azonnal jött, gyorsan és minőségileg megjavította a TV-t, voltak kisebb nehézségek részemről, de megtaláltuk a kiutat a helyzetből, amit ez a szakember nagyon jól csinált. Ő a mestere a szakmájának, és mindenkinek ajánlom őt!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő tv pixelhiba javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Tv pixelhiba javítás: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a tv pixelhiba javítás átlagára 6200 - 11700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tv Szerelők - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tv szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TV PIXELHIBA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk tv szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tv szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: tv pixelhiba javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi tv szerelő segítségét?

Egy profi tv szerelő a tv pixelhiba javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: tv pixelhiba javítás?

A tv pixelhiba javítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy tv szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas