Telefon hangszóró tisztítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 telefon szerelő közül! Korrekt telefon hangszóró tisztítás árak — 4600-8600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon hangszóró tisztítás Debrecenben?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden általunk beépített új alkatrészre, amennyiben elégedetlen lennél a végeredménnyel.

Szolgáltatásaink:, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, törött kijelző telefon adatmentés, xiaomi akkumulátor csere, telefon újratelepítés

  • Telefon hangszóró tisztítás

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Kidolgoztam egy projektet a számítógépem megmentésére. A számítógépnek hamarosan új élete lesz😊👏👏👏👏

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Szerviz szolgáltatásunk:, iphone 5s akkumulátor csere, kijelző javítás, telefon kamera javítás, telefon töltő javítás, telefon kamera lencse javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

  • Telefon hangszóró tisztítás

    4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ragassza a védőüveget két iphone indulással az irodába

A megoldások embere vagyok. Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 99%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.

Amiket vállalok:, telefon szoftver javítás, vezetékes telefon javítás, iphone x akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon kamera javítás

  • Telefon hangszóró tisztítás

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Minden tip top, de az énekes magasabb nálam, ezért 4.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon hangszóró tisztítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon hangszóró tisztítás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a telefon hangszóró tisztítás átlagos díja 5400 - 10200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Debrecenben a telefon hangszóró tisztítás szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Debrecenben?

Most 20 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON HANGSZÓRÓ TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő feladattal kereshető meg: telefon hangszóró tisztítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy jó telefon szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: telefon hangszóró tisztítás?

A telefon hangszóró tisztítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy telefon szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas