Objektív tisztítás: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt objektív tisztítás árak: 5800-10800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Ottó

Ottó

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az objektív tisztítás Debrecenben?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Analóg és digitális fényképezőgépek szervizelése. Analóg, mechanikus, digitális, bridge, tükörreflexes fényképezőgépek szervizelése, tisztítása és karbantartása

  • Objektív tisztítás

    3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Már a csevegésben folytatott levelezés során rájöttem, hogy mestere a szakmájának, és miután a helyszínre érkeztem, ismét meggyőződtem a szakember szakértelméről. Ő egy szakértő a maga területén, és már sok javítást végzett a fényképészeti berendezések, és még mindig kapcsolatba lépnek abban az esetben, ha bármilyen hiba, köszönöm szépen!

Cégünk 1993-ban alakult családi vállalkozás formájában. Fő profilunk új és használt fotócikkek értékesítése, bizományos adás-vétele, szemüveg készítés és javítás, melyet saját műhelyünkben végzünk. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, végzett látszerészek, akik üzleteinkben készséggel állnak az Önök rendelkezésére, mostantól az interneten keresztül is.

  • Objektív tisztítás

    5200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Miután gyorsan kinyitotta a fényképezőgépet, kifizette a végső árat, és azt mondta, hogy a javítás mindössze 40 percet vesz igénybe, míg más javítóműhelyek azt mondták, hogy 2-3 napot vesznek igénybe, és a javítási költséget nem lehet azonnal meghatározni. Gomb javítva. Ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő objektív tisztítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Objektív tisztítás: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben az objektív tisztítás átlagára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Debrecenben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUDI SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: audi szerviz vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő az audi szerviz mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: objektív tisztítás?

Az Audi szerviz és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas