Telefon érintőképernyő javítás: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 23 telefon szerelő közül! Korrekt telefon érintőképernyő javítás árak — 5900-11100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Debrecenben közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 telefon szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Ottó

Ottó

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon érintőképernyő javítás Debrecenben?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Sándor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Főbb szolgáltatásaink:, Telefon takarítás, iphone x akkumulátor csere, iphone 5s akkumulátor csere, samsung kijelző csere, xiaomi akkumulátor csere

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, törött telefon kijelző javítás, telefon kijelző csere, telefon pixelhiba javítás, telefon újratelepítés, iphone 5s akkumulátor csere

  • Telefon érintőképernyő javítás

    3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Minden jól sikerült és szuper minőségű volt, különösen, mivel korábban már elszúrtam. Szuper hála neked🙌 a számítógépem jól működik. Minden rendben.

Mihály, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Amiket vállalok:, telefon kamera javítás, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, beázott iphone javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás

Főbb szolgáltatásaink:, telefon érintőképernyő javítás, telefon hangszóró tisztítás, asztali telefon javítás, xiaomi kijelző javítás, samsung telefon üvegcsere

  • Telefon érintőképernyő javítás

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

A kivitelezés tökéletes! Nagyon ajánlom ezt a mestert. Csak egy varázsló, aki aranyat ér.

Debrecen dolgozom, megyében is! Cégünk márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Válaljuk minden típusú mobiltelefon garancián túli javítását beleértve a kínai készülékeket is.

Főbb szolgáltatásaink:, telefon töltő javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, iphone 6 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás

  • Telefon érintőképernyő javítás

    3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Cserélje ki az akkumulátort az iPhone 7+ készülékben, és ragassza...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon érintőképernyő javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon érintőképernyő javítás: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a telefon érintőképernyő javítás átlagára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Debrecenben a land rover szerviz szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAND ROVER SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autószerelő ezzel a munkával bízható meg: land rover szerviz vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a telefon szerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A land rover szerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas