Klímaszerelés szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 18 klímaszerelő közül! Korrekt klímaszerelés árak: 6500-12200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 klímaszerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klímaszerelés Debrecenben?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

A megoldások embere vagyok. Elromlott a mosógéped? Felesleges szerelőt hívni, vagy újat vásárolni. Elromlott a mosógéped? Próbáld ki Magyarország kedvenc önkiszolgáló mosoda hálózatát! Non-stop nyitva tartás. 11 és 16 kilós gépek. Környezetbarát, takarékos. 11 és 16 kg-os gépek.

 • Klímaszerelés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hozzáértő,lelkes,szakértő javítás.Egy Philips automata kávéfőző nem egyszerű hibáját hárította el a szakember.Ajánlom...

Kedves érdeklődő! Hívjon most, hogy még ma megszereljük háztartási gépét! Kedvező árakkal dolgozunk, rejtett költségek nélkül! Szombaton is dolgozunk! Ügyelünk a tisztaságra!

 • Klímaszerelés

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, szakszerű segítséget kaptam. Ariston téren a legkiválóbb szakemberek!!

Mihály, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógépek, Mosogatógépek, Szárítógépek, Villany Tűzhelyek-Sütők-Főzőlapok Javítása. Bankkártyás fizetés. Kedvező árak. Szakszerviz.

 • Klímaszerelés

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos, maximálisan segítőkészek!

Üdv Mihály vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Gyors kiszállás. Javítás új alkatrészekkel. Helyszíni szerviz.

 • Klímaszerelés

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nem az első alkalommal fordultam hozzá, és biztosan nem utoljára. Korrekt gyors munkája tiszteletet parancsol. Ez alkalommal is percek alatt felmérte a hibát, apróbb munkákat ellenszolgáltatás elfogadása nélkül végzett el, és hasznos tanácsokkal bocsájtott utamra. Nem is beszélve arról, hogy írásbeli megkeresésekre is szinte azonnal válaszol.

Üdvözlöm! Folyik? Hangos? Nem centrifugál? Nem engedi le a vizet? Hibakód a kijelzőn? Nem nyílik? Gyors megbízható Whirlpool mosógép szerviz Budapest Akár aznapi kiszállással.

 • Klímaszerelés

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A hibás készülék személyes megtekintése után, ígéret az alkatrész megrendelésére és a beérkezés után a telefonos értesítésemre. Másfél hét várakozás után telefonon érdeklődtem. “Biztosan a kollégámmal beszélt aki elfelejtette. Ez van. Diktálja be újra... majd megrendelem és hívom ha megérkezett.” Akinek van erre ideje, kedve és pótkészülèke, menjen bátran!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klímaszerelés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klímaszerelés: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben a klímaszerelés átlagára 7000 - 13100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - mi alapján válasszunk Debrecenben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek klímaszerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 14 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRMŰLÁNC FESZÍTŐ HIBA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek klímaszerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod ha erre van szükséged: vezérműlánc feszítő hiba.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a vezérműlánc feszítő hiba mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: klímaszerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A vezérműlánc feszítő hiba és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas