Canon fényképezőgép javítás: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt canon fényképezőgép javítás árak — 6400-12000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Debrecenben környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Viktor

Viktor

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a canon fényképezőgép javítás Debrecenben?

6400 - 12000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Objektívek és vakuk szervizelése

  • Canon fényképezőgép javítás

    4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Szeretném köszönetemet kifejezni a feladat minőségi elvégzéséért, korrekt hiba feltételezést tett, valójában így is lett, a javítás órája és az előre megbeszélt összeg, nem ért meglepetés :) Ajánlom a mestert, mint magasan képzett és felelősségteljes szakembert!

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

  • Canon fényképezőgép javítás

    5700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ő egy kiváló szakember! Megjavíttattam az objektívemet, meghúztam, és a képeim most még élesebbek, mint amikor új objektívem volt. A régi Canon 550d fényképezőgépemet is megjavítottam a kijelző cseréjével. És végül csak adtam neki egy pendrive-ot, mivel a régi kezdett meghalni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő canon fényképezőgép javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Canon fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a canon fényképezőgép javítás átlagos ára 5900 - 11100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi véleményeket?

Debrecenben az autómárkák listája szolgáltatáshoz már 27 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓMÁRKÁK LISTÁJA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod ha erre van szükséged: autómárkák listája.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fényképezőgép szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: canon fényképezőgép javítás?

Az Autómárkák listája és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas