Mosógép motor javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 mosógép szerelő közül! Korrekt mosógép motor javítás árak: 4800-9000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Debrecenben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 mosógép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Karoly

Karoly

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép motor javítás Debrecenben?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény a munkadíjból. kiszállással, szállítással.

 • Mosógép motor javítás

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Amennyiben nem szeretnéd elolvasni részleteiben is, hogy miért mondom, akkor rövidítve: Kerüld el a szervízt. Minden szempontból iszonyatos szolgáltatást nyújtanak, miután már emelkedett hangvételben írtam nekik emailt (telefonon soha semmilyen időszakban nem sikerült elérni őket), akkor 20 munkanap után sikerült egy árajánlatot küldeni a meghibásodott erősítőmmel kapcsolatban 5 percen belül. Gondolom pont akkor érkezett meg az ajánlat. /Picit az is meglepett, hogy az anno 95.000 Ft-ért vett erősítőmre az árajánlat, hogy javítsák 260.000 Ft lenne, de ezt még el is szerettem volna hinni/ Miután jeleztem, hogy ezt nem szeretném akkor további 5 munkanapba került és 3 további emailbe, hogy kiadják az eszközömet. Majd ezt sikerült megfejelni azzal, hogy a futárnak nem adták oda a 220-as kábelét, de ezen már kevésbé lepődtem meg őszintén, csak nem hiszem el, hogy ennyire inkompetens az egész cég.

Debrecen dolgozom, megyében is! 900 élenjáró elektronikai alkatrész beszállító. Kimagasló termékminőség. Azonnal kapható. Gyors szállítás. Nézd meg kínálatunkat. Több mint 900 gyártó. 5000 megrendelés naponta.

 • Mosógép motor javítás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb hely , ahol valaha is segítséget kértem! Azonnal válaszoltak minden kérdésre , komplex igényalapú szolgáltatást nyújtottak és garancia alapon kicserélték a közbejött problémák alapján az alkatrészeket. Nekem a telefont is azonnal felvették, mindenben nagyon készségesen segítettek. Látszik, hogy szakmailag felkészült, emberileg pedig nagyon is szimpatikus csapattal találkozhatunk , ha az ő segítségük kérjük. Csak ajánlani tudom őket. Még találkozunk.

Üdvözlöm! Folyik? Hangos? Nem centrifugál? Nem engedi le a vizet? Hibakód a kijelzőn? Nem nyílik? Gyors megbízható Whirlpool mosógép szerviz Budapest Akár aznapi kiszállással.

 • Mosógép motor javítás

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A hibás készülék személyes megtekintése után, ígéret az alkatrész megrendelésére és a beérkezés után a telefonos értesítésemre. Másfél hét várakozás után telefonon érdeklődtem. “Biztosan a kollégámmal beszélt aki elfelejtette. Ez van. Diktálja be újra... majd megrendelem és hívom ha megérkezett.” Akinek van erre ideje, kedve és pótkészülèke, menjen bátran!

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Mosógép motor javítás

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Előzményeket nem részletezném... Ma kaptam vissza a telefont sim kàrtya és csavarok nélkül.

KincsiRx
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. Országosan. 20 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Mosógép motor javítás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megkárosítottak, átvertek és hülyének néznek. Független véleményt kértem, ami kimondta, hogy ilyen jellegű hibát otthoni körülmények között nem lehetett volna ejteni a készüléken. Az emaileket figyelmen kívül hagyják, hozzá nem értők veszik fel a telefont, ha egyáltalán felveszik. Megyek a fogyasztóvédelemhez, nem hagyom annyiban.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő mosógép motor javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép motor javítás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a mosógép motor javítás átlagára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosógép szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 14 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUDI A6 AUTOMATA VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk mosógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: audi a6 automata váltó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy mosógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő az audi a6 automata váltó felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: mosógép szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Audi a6 automata váltó felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas