Internet javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 számítógép szerelő közül! Korrekt internet javítás árak: 5800-11000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 számítógép szerelő most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az internet javítás Debrecenben?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Kedves érdeklődő! Laptop szerviz árlista. Windows telepítés, hűtés tisztítás, alaplap javítás, kijelző csere, SSD beépítés és minden ami laptop.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, LCD kijelző zsanér csere, Laptop ssd bővítés, laptop kijelző csere, Laptop billentyűzet csere, Javítási szakvélemény

  • Internet javítás

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Minden jó és gyors :) Azonnal jött, újratelepítette a rendszert, megtisztította a laptopot, kicserélte a cd-t. A szükséges idő körülbelül másfél óra volt. Most a laptop olyan gyors, hogy el sem hiszem, hogy az én laptopom volt :D

Péter, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Bízd szakértő kezekre a laptopodat. Árajánlat 24 órán belül! Már több, mint 12 éve az ügyfeleink szolgálatában!

Amiket vállalok:, Véletlenszerű kikapcsolások, lefagyások, Számítógép újratelepítés, Alaplap csere, Laptop memória bővítés, Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás

  • Internet javítás

    6200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Vállalkozó nem sikerült elvégezni a feladatot, a laptop a TV-hez, és nem volt csatlakoztatva, de felajánlott különböző megoldásokat a kérdésre, köszönöm, hogy és minden jót! Az el nem végzett munkáért 2500 forintot számoltak fel.

János vagyok. Laptop szerviz - 14 éve. Kedvező árak, teljeskörű garancia, ingyenes bevizsgálás, minőségi és akár azonnali javítás. 4.9 ⭐ Google értékelés

Főbb szolgáltatásaink:, A Notebook nem kapcsolható be, Laptop tisztítás, Videokártya javítás, Laptop ventilátor csere, Express laptop tisztítás

  • Internet javítás

    3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias volt és gyorsan elmagyarázott mindent. Beszédes és nem úgy néz ki, mint egy számítógépes batan. Kedves fiatal srác. Újra igénybe fogom venni. Rengeteg technikai tanácsot adott nekem. Segített kiválasztani egy laptopot az én szempontjaim szerint.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő internet javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Internet javítás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben az internet javítás átlagos díja 5100 - 9600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Debrecenben az internet javítás szolgáltatáshoz már 26 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést INTERNET JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható számítógép szerelőt keresned ha szükséged van erre: internet javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy számítógép szerelő?

A jó számítógép szerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: számítógép szerelő?

Ha a legjobb számítógép szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Internet javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas