Digitális fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 18 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt digitális fényképezőgép javítás árak — 5900-11100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Ottó

Ottó

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a digitális fényképezőgép javítás Debrecenben?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Objektívek és vakuk szervizelése

  • Digitális fényképezőgép javítás

    4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Szeretném köszönetemet kifejezni a feladat minőségi elvégzéséért, korrekt hiba feltételezést tett, valójában így is lett, a javítás órája és az előre megbeszélt összeg, nem ért meglepetés :) Ajánlom a mestert, mint magasan képzett és felelősségteljes szakembert!

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

  • Digitális fényképezőgép javítás

    5700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ő egy kiváló szakember! Megjavíttattam az objektívemet, meghúztam, és a képeim most még élesebbek, mint amikor új objektívem volt. A régi Canon 550d fényképezőgépemet is megjavítottam a kijelző cseréjével. És végül csak adtam neki egy pendrive-ot, mivel a régi kezdett meghalni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő digitális fényképezőgép javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Digitális fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a digitális fényképezőgép javítás átlagos díja 4600 - 8700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Debrecenben a légkondi tisztítás szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÉGKONDI TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fényképezőgép szerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő feladattal kereshető meg: légkondi tisztítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi fényképezőgép szerelő?

Egy megbízható járműklíma-szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: digitális fényképezőgép javítás?

A légkondi tisztítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy járműklíma-szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas