Samsung fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt samsung fényképezőgép javítás árak — 5000-9300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Debrecenben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 fényképezőgép szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Ottó

Ottó

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung fényképezőgép javítás Debrecenben?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Analóg és digitális fényképezőgépek szervizelése. Analóg, mechanikus, digitális, bridge, tükörreflexes fényképezőgépek szervizelése, tisztítása és karbantartása

  • Samsung fényképezőgép javítás

    3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Már a csevegésben folytatott levelezés során rájöttem, hogy mestere a szakmájának, és miután a helyszínre érkeztem, ismét meggyőződtem a szakember szakértelméről. Ő egy szakértő a maga területén, és már sok javítást végzett a fényképészeti berendezések, és még mindig kapcsolatba lépnek abban az esetben, ha bármilyen hiba, köszönöm szépen!

Cégünk 1993-ban alakult családi vállalkozás formájában. Fő profilunk új és használt fotócikkek értékesítése, bizományos adás-vétele, szemüveg készítés és javítás, melyet saját műhelyünkben végzünk. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, végzett látszerészek, akik üzleteinkben készséggel állnak az Önök rendelkezésére, mostantól az interneten keresztül is.

  • Samsung fényképezőgép javítás

    5200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Miután gyorsan kinyitotta a fényképezőgépet, kifizette a végső árat, és azt mondta, hogy a javítás mindössze 40 percet vesz igénybe, míg más javítóműhelyek azt mondták, hogy 2-3 napot vesznek igénybe, és a javítási költséget nem lehet azonnal meghatározni. Gomb javítva. Ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő samsung fényképezőgép javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Samsung fényképezőgép javítás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a samsung fényképezőgép javítás átlagos díja 5400 - 10200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Debrecenben az autóklíma fertőtlenítés szolgáltatáshoz már 33 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKLÍMA FERTŐTLENÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált járműklíma-szerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: autóklíma fertőtlenítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy profi járműklíma-szerelő az autóklíma fertőtlenítés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megfelelő járműklíma-szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autóklíma fertőtlenítés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas