Kapszulás kávéfőző javítás: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 szerelő közül! Korrekt kapszulás kávéfőző javítás árak — 3900-7400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Debrecenben közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 szerelő most online

Balazs

Balazs

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kapszulás kávéfőző javítás Debrecenben?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Ami Önnek probléma, az nekünk kihívás! Gyorsszervíz egész Budapesten és környékén. Ha...

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Koszonettel tartozom a szerviznek, hogy az unokam laptopjat ujra eletrekeltettek.

Üdvözlöm! Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Március 8-22 is nyitva. Akkumulátor csere 30 perc. Display csere 1 óra alatt. Szupergyors javítások. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ, ᴀᴘᴘʟᴇ.

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nekem nem jött be. 4000 Ft hibakeresesi díj fizetése után hoztam el a láncfűrész. Úgy érzem mellé beszéltek.

Tisztelt megrendelők! Gyorsan, szakszerűen, garanciával. Díjtalan kiszállás valódi szaktudás. Javítás akár aznap. 0Ft kiszállási díj. Gyors, profi, megbízható. Services: Mosógépek, Mosogatógépek.

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Bevittem a MacBookom mert mostanság eléggé túl hevült. Kértem, hogy pasztázzák újra a processzort, illetve takarítsák ki a gépet. A szervíz időre két órát mondtak, de már egy óra után jött az SMS, hogy átvehetem. A probléma megszűnt teljesen, már csak normális módon melegszik fel és nem hevül túl. Jó munkát végeztek.

Üdvözlöm a profilomon. 12.500 Ft tartalmazza a kiszállást, a hibamegállapítást, és az alkatrész nélküli javítást. Precízen dolgozunk. Akár már ma megjavítjuk Önnek elromlott villanytűzhelyét!

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyorsan és nagyon korrekt áron megoldották azt a problémát, amire máshol azt javasolták, hogy vegyek új kávégépet. Ritka az ilyen szaki. Köszönöm a javítást!

Kávéfőződ meghibásodott? Hozd be műhelyünkbe és mi gyorsan és kedvező áron megjavítjuk! Kávéfőző szerelőt keresel Budapesten? Megtaláltad!
 • Kapszulás kávéfőző javítás

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Profi, korrekt,megbízható,árak is nagyon jók!!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kapszulás kávéfőző javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kapszulás kávéfőző javítás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a kapszulás kávéfőző javítás átlagos ára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - hogyan válasszunk Debrecenben?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYSZÓRÓ BEÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő a következő feladattal kereshető meg: fényszóró beállítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi szerelő segítségét?

Egy megbízható autóvillamossági szerelő a fényszóró beállítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: szerelő?

Ha egy megfelelő autóvillamossági szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fényszóró beállítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas