Samsung telefon üvegcsere szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 24 telefon szerelő közül! Korrekt samsung telefon üvegcsere árak — 4600-8600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 telefon szerelő most online

Balazs

Balazs

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung telefon üvegcsere Debrecenben?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdvözlöm! Huawei, Honor, Mate gyári akkumulátor csere ár: Huawei Honor, Mate gyári akku csere ára: 7000Ft- től 15.000 Ft - ig

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

  • Samsung telefon üvegcsere

    6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Távolról újra feltöltötte a telefont a Tim Viewer segítségével, és kezdetben nem volt jele annak, hogy a bootloader működne.

Üdv Zsolt vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Törött, hibás készüléke javítását még az adott napra vállaljuk oda-vissza szállítással! A javított készülékeket fertőtlenítve, becsomagolva szállítjuk vissza az Ön részére. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc.

Fő profilunk:, törött kijelző javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon üvegcsere, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás

  • Samsung telefon üvegcsere

    5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Profi és kedves ember, ajánlom!

Tisztelt Érdeklődő! Galaxy okostelefonok készülékek szervize • Expressz javítások • Élettartam garancia • Időpontfoglalás Galaxy okostelefonok szervizeinkben

Amiket vállalok:, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon képernyő javítás, telefon kijelző karc javítás, beázott iphone javítás, iphone 8 akkumulátor csere

  • Samsung telefon üvegcsere

    4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű munkát végzett. Kicserélte az akkumulátort, mert a régi elhasználódott.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő samsung telefon üvegcsere közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Samsung telefon üvegcsere: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a samsung telefon üvegcsere átlagos ára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Debrecenben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Debrecenben?

Most 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MERCEDES SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned ha a következőre van szükséged: mercedes szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a mercedes szerviz mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A mercedes szerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas