Vérnyomásmérő javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 szerelő közül! Korrekt vérnyomásmérő javítás árak: 6600-12300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 szerelő most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vérnyomásmérő javítás Debrecenben?

6600 - 12300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Vérnyomásmérők minden típusának javítását vállaljuk. A javítás várható költségéről előzetes árajánlatot adunk.  Azoknál a hibáknál, amelyeket nem tudunk a boltban azonnal megjavítani, a készüléket itt kell hagyni és a következő héten készülnek el. A pontosság-ellenőrzés díja 3.500 Ft. Ha beállításra van szükség, azt külön díj nélkül elvégezzük. A hibák javítása és alkatrészek cseréje nem tartozik ebbe. Az ellenőrzést a szervizben végezzük és ezért a készüléket itt kell hagyni. A következő héten lesz átvehető. Cégek és egészségügyi intézmények részéről beérkező gépeket, műszereket is átveszünk javításra.

  • Vérnyomásmérő javítás

    3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom ezt a szakembert, mint felelősségteljes és megbízható ezermestert!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő vérnyomásmérő javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vérnyomásmérő javítás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a vérnyomásmérő javítás átlagos ára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - mi alapján választhatunk Debrecenben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VÉRNYOMÁSMÉRŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szerelő?

Egy szerelő ezzel a munkával bízható meg: vérnyomásmérő javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Népszerű kérdés

Mihez kérhetjük egy profi szerelő segítségét?

Egy profi szerelő a vérnyomásmérő javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas