Mosógép bekötése mosdó szifonba: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 21 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése mosdó szifonba árak — 6100-11400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 vízszerelő most online

Andras

Andras

Еrdekel.

Gusztav

Gusztav

Sok tapasztalatom van

Gusztav

Gusztav

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése mosdó szifonba Debrecenben?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény a munkadíjból. kiszállással, szállítással.

 • Mosógép bekötése mosdó szifonba

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Amennyiben nem szeretnéd elolvasni részleteiben is, hogy miért mondom, akkor rövidítve: Kerüld el a szervízt. Minden szempontból iszonyatos szolgáltatást nyújtanak, miután már emelkedett hangvételben írtam nekik emailt (telefonon soha semmilyen időszakban nem sikerült elérni őket), akkor 20 munkanap után sikerült egy árajánlatot küldeni a meghibásodott erősítőmmel kapcsolatban 5 percen belül. Gondolom pont akkor érkezett meg az ajánlat. /Picit az is meglepett, hogy az anno 95.000 Ft-ért vett erősítőmre az árajánlat, hogy javítsák 260.000 Ft lenne, de ezt még el is szerettem volna hinni/ Miután jeleztem, hogy ezt nem szeretném akkor további 5 munkanapba került és 3 további emailbe, hogy kiadják az eszközömet. Majd ezt sikerült megfejelni azzal, hogy a futárnak nem adták oda a 220-as kábelét, de ezen már kevésbé lepődtem meg őszintén, csak nem hiszem el, hogy ennyire inkompetens az egész cég.

Debrecen dolgozom, megyében is! 900 élenjáró elektronikai alkatrész beszállító. Kimagasló termékminőség. Azonnal kapható. Gyors szállítás. Nézd meg kínálatunkat. Több mint 900 gyártó. 5000 megrendelés naponta.

 • Mosógép bekötése mosdó szifonba

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb hely , ahol valaha is segítséget kértem! Azonnal válaszoltak minden kérdésre , komplex igényalapú szolgáltatást nyújtottak és garancia alapon kicserélték a közbejött problémák alapján az alkatrészeket. Nekem a telefont is azonnal felvették, mindenben nagyon készségesen segítettek. Látszik, hogy szakmailag felkészült, emberileg pedig nagyon is szimpatikus csapattal találkozhatunk , ha az ő segítségük kérjük. Csak ajánlani tudom őket. Még találkozunk.

Üdvözlöm! Folyik? Hangos? Nem centrifugál? Nem engedi le a vizet? Hibakód a kijelzőn? Nem nyílik? Gyors megbízható Whirlpool mosógép szerviz Budapest Akár aznapi kiszállással.

 • Mosógép bekötése mosdó szifonba

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A hibás készülék személyes megtekintése után, ígéret az alkatrész megrendelésére és a beérkezés után a telefonos értesítésemre. Másfél hét várakozás után telefonon érdeklődtem. “Biztosan a kollégámmal beszélt aki elfelejtette. Ez van. Diktálja be újra... majd megrendelem és hívom ha megérkezett.” Akinek van erre ideje, kedve és pótkészülèke, menjen bátran!

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Mosógép bekötése mosdó szifonba

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Előzményeket nem részletezném... Ma kaptam vissza a telefont sim kàrtya és csavarok nélkül.

KincsiRx
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. Országosan. 20 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Mosógép bekötése mosdó szifonba

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megkárosítottak, átvertek és hülyének néznek. Független véleményt kértem, ami kimondta, hogy ilyen jellegű hibát otthoni körülmények között nem lehetett volna ejteni a készüléken. Az emaileket figyelmen kívül hagyják, hozzá nem értők veszik fel a telefont, ha egyáltalán felveszik. Megyek a fogyasztóvédelemhez, nem hagyom annyiban.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése mosdó szifonba közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése mosdó szifonba: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a mosógép bekötése mosdó szifonba átlagára 3900 - 7400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Vízszerelők - mi alapján válasszunk Debrecenben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 18 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok vízszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: automata váltó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi vízszerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az automata váltó javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha vízszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas