80 literes bojler bekötés: erre van szükséged Debrecenben és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 16 bojler szerelő közül! Korrekt 80 literes bojler bekötés árak — 4200-7800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Debrecenben környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 bojler szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Ottó

Ottó

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a 80 literes bojler bekötés Debrecenben?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Legyen szó DeLonghi, Jura, Krups, Philips vagy Saeco kávégépről. Mi megjavítjuk! Több mint 20 éve foglalkozunk kávégépek szervizelésével. Segítségünkre számíthat! Ingyenes beszállítás. 20 éves tapasztalat. Budapesti szerviz. Szervizelés pár nap alatt.

 • 80 literes bojler bekötés

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Tényleg gyorsak és megbízhatóak!

Róbert vagyok. Klíma javítás /szerelés /beszerelés /töltés / karbantartás /tisztítás? Hívjon bizalommal! Professzionális eszközökkel, nagy szakértelemmel várjuk hívását a hét minden napján 0-24.

 • 80 literes bojler bekötés

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon készségesen foglalkoztak velem, csak jót tudok mondani.

Üdv István vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. . Akkumulátor csere 30 perc. Display csere 1 óra alatt. Szupergyors javítások. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • 80 literes bojler bekötés

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Köszönet a gyors segítségért! Minden tekintetben elégedettek vagyunk. Csak ajánlani tudom mindenki számára.

A megoldások embere vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen.

 • 80 literes bojler bekötés

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kedves fogadtatás, szakszerű tájékoztatás. Tudom ajánlani!

Tisztelt Érdeklődő! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Bankkártyás fizetés. Országosan. Garancia a javításokra. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • 80 literes bojler bekötés

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A gondom csak annyi, hogy kiadok egy mosógépért 92ezret és 10 nap után elkezd nyikorogni és arra nem vagytok képesek, hogy a szerelővel, vagy szakértővel beszéljek aki el tudta volna mondani, hogy a hibajelenséggel egyáltalán moshatok vagy kíméljem meg a gépet. Ehelyett egy nővel beszéltem telefonon, aki továbbitja a szerelő felé a bejelentést, aki két hét utàn nagy nehezen sms-ben jelentkezett, hogy sms-ben válaszoljak, hogy jó e az az időpont amit ő felajánlott. Szerintem ez egy nagyon szar felhozatal, hogy ennyire nem vagytok képesek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő 80 literes bojler bekötés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

80 literes bojler bekötés: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a 80 literes bojler bekötés átlagára 4400 - 8300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bojler Szerelők - mi alapján válasszunk Debrecenben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bojler szerelőt Debrecenben?

Most 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést INJEKTOR TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bojler szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: injektor tisztítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bojler szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő az injektor tisztítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: 80 literes bojler bekötés?

Az Injektor tisztítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas