Varrógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 varrógép szerelő közül! Korrekt varrógép szervíz árak: 5800-10800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 varrógép szerelő most online

Daniel

Daniel

Еrdekel.

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a varrógép szervíz Debrecenben?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Országosan. . Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés.
 • Varrógép szervíz

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan kiérkezett a bérbeadott lakásba, nekem nem kellett odamenni, megnézte a gépet, sajnos drága a javítás, de mindenről tájékoztatott.

Sebestyén, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. SOS bojlerszerelő, hétvégén is 8-20 óráig! 180+ Google értékelés, jótállás, 0 Ft kiszállás. Villanybojler javítás, bekötés, csere teljeskörűen. Pontos árakért hívjon minket! Kedvező ár, gyors munka. Hétvégén is dolgozunk! Akár pár órán belül. Hajdu javítás.

 • Varrógép szervíz

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Eddigi személyes tapasztalatom alapján, szakmailag a toppon van. Megbízható, korrekt minden tekintetben. Mindenkinek ajánlom, aki pontos, szakszerű munkát vár, elfogadható ár mellett.

Üdvözlöm a profilomon. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény a munkadíjból. kiszállással, szállítással.

 • Varrógép szervíz

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Amennyiben nem szeretnéd elolvasni részleteiben is, hogy miért mondom, akkor rövidítve: Kerüld el a szervízt. Minden szempontból iszonyatos szolgáltatást nyújtanak, miután már emelkedett hangvételben írtam nekik emailt (telefonon soha semmilyen időszakban nem sikerült elérni őket), akkor 20 munkanap után sikerült egy árajánlatot küldeni a meghibásodott erősítőmmel kapcsolatban 5 percen belül. Gondolom pont akkor érkezett meg az ajánlat. /Picit az is meglepett, hogy az anno 95.000 Ft-ért vett erősítőmre az árajánlat, hogy javítsák 260.000 Ft lenne, de ezt még el is szerettem volna hinni/ Miután jeleztem, hogy ezt nem szeretném akkor további 5 munkanapba került és 3 további emailbe, hogy kiadják az eszközömet. Majd ezt sikerült megfejelni azzal, hogy a futárnak nem adták oda a 220-as kábelét, de ezen már kevésbé lepődtem meg őszintén, csak nem hiszem el, hogy ennyire inkompetens az egész cég.

A megoldások embere vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen.

 • Varrógép szervíz

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kedves fogadtatás, szakszerű tájékoztatás. Tudom ajánlani!

Vanda Tóth
egy éve

Üdvözlöm! Mosó gépek Mosogató gépek Szárítógépek Háztartási gépek Sütők Tűzhelyek Főzőlapok Szervize. Indesit Ariston Whirlpool Gorenje Zanussi Electrolux AEG Beko Bosch Siemens Szakszerviz.

 • Varrógép szervíz

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Háztartási készülékkel nem foglalkoznak..

Máté
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő varrógép szervíz közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Varrógép szervíz: milyen árak vannak Debrecenben?

Debrecenben a varrógép szervíz átlagos ára 7200 - 13500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Debrecenben az autó tuning szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek varrógép szerelőt Debrecenben?

Jelenleg 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ TUNING szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok varrógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: autó tuning.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi varrógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő az autó tuning mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha varrógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas