Nyomtató javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Nyomtató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj nyomtató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 nyomtató szerelő közül! Korrekt nyomtató javítás árak: 5400-10200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 nyomtató szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Géza

Géza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nyomtató javítás Debrecenben?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb nyomtató szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező nyomtató szerelőt!

Kedves érdeklődő! Laptop szerviz árlista. Windows telepítés, hűtés tisztítás, alaplap javítás, kijelző csere, SSD beépítés és minden ami laptop.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, LCD kijelző zsanér csere, Laptop ssd bővítés, laptop kijelző csere, Laptop billentyűzet csere, Javítási szakvélemény

  • Nyomtató javítás

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Minden jó és gyors :) Azonnal jött, újratelepítette a rendszert, megtisztította a laptopot, kicserélte a cd-t. A szükséges idő körülbelül másfél óra volt. Most a laptop olyan gyors, hogy el sem hiszem, hogy az én laptopom volt :D

Péter, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Bízd szakértő kezekre a laptopodat. Árajánlat 24 órán belül! Már több, mint 12 éve az ügyfeleink szolgálatában!

Amiket vállalok:, Véletlenszerű kikapcsolások, lefagyások, Számítógép újratelepítés, Alaplap csere, Laptop memória bővítés, Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás

  • Nyomtató javítás

    6200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Vállalkozó nem sikerült elvégezni a feladatot, a laptop a TV-hez, és nem volt csatlakoztatva, de felajánlott különböző megoldásokat a kérdésre, köszönöm, hogy és minden jót! Az el nem végzett munkáért 2500 forintot számoltak fel.

János vagyok. Laptop szerviz - 14 éve. Kedvező árak, teljeskörű garancia, ingyenes bevizsgálás, minőségi és akár azonnali javítás. 4.9 ⭐ Google értékelés

Főbb szolgáltatásaink:, A Notebook nem kapcsolható be, Laptop tisztítás, Videokártya javítás, Laptop ventilátor csere, Express laptop tisztítás

  • Nyomtató javítás

    3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias volt és gyorsan elmagyarázott mindent. Beszédes és nem úgy néz ki, mint egy számítógépes batan. Kedves fiatal srác. Újra igénybe fogom venni. Rengeteg technikai tanácsot adott nekem. Segített kiválasztani egy laptopot az én szempontjaim szerint.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj nyomtató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy nyomtató szerelő nyomtató javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Nyomtató javítás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a nyomtató javítás átlagos díja 5400 - 10100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Nyomtató Szerelők - hogyan válasszunk Debrecenben?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok nyomtató szerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NYOMTATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok nyomtató szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható nyomtató szerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: nyomtató javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy nyomtató szerelő segítségét?

Egy jó nyomtató szerelő a nyomtató javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: nyomtató szerelő?

Ha egy megfelelő nyomtató szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A nyomtató javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas