Iphone 11 akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 telefon szerelő közül! Korrekt iphone 11 akkumulátor csere árak — 4900-9200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Norbert

Norbert

Еrdekel.

Frigyes

Frigyes

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone 11 akkumulátor csere Debrecenben?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon mikrofon javítás, törött telefon kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás, iphone 6s akkumulátor csere, telefon töltő javítás

Fő profilunk:, vezetékes telefon javítás, iphone 5s akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 8 plus akkumulátor csere

  • Iphone 11 akkumulátor csere

    3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A Xperica Z3 Comapct hátsó üvegének és érzékelőjének cseréje

Üdv Attila vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.

Szolgáltatásaink:, telefon hangszóró tisztítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, beázott iphone javítás, telefon lcd kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás

  • Iphone 11 akkumulátor csere

    3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

A művész udvarias és pontos. A munkát gyorsan és magas minőségben végezték el. Mindenkinek ajánlom!

A megoldások embere vagyok. Munkáim:, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera javítás, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés, telefon üvegcsere

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon akkumulátor csere, telefon szoftver javítás, telefon usb csatlakozó javítás, kijelző csere, samsung kijelző csere

  • Iphone 11 akkumulátor csere

    5200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A számomra megfelelő időpontban érkezett, és nagyon tiszta és tökéletes munkát végzett. Minden nagyszerű.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone 11 akkumulátor csere közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone 11 akkumulátor csere: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben az iphone 11 akkumulátor csere átlagára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Debrecenben a bőrülés javítás szolgáltatáshoz már 27 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BŐRÜLÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy autókárpitos a következő munkával bízható meg bátran: bőrülés javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy jó autókárpitos a bőrülés javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha telefon szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas