Split klíma javítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 klímaszerelő közül! Korrekt split klíma javítás árak: 4200-8000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Debrecenben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 klímaszerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a split klíma javítás Debrecenben?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógép javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Villanybojler Javítás. Márkafüggetlen Javítás. S.O.S. Mosógép Szerviz. Hétvégén felár nélkül.

 • Split klíma javítás

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Hibátlan és gyors szerviz. Köszönöm a kiváló segítséget!

Zsolt vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. 100% Garancia. . Minden típus javítása.

 • Split klíma javítás

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Ma voltam ott hamar megoldották a problémámat árban korrektek

Üdv György vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Pontos határidők. Szakszerű felmérés.

 • Split klíma javítás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

100%-on felüli termékismeret és szaktudás, szerelési anyagokkal, alkatrészekkel jól állnak, a Vevőhöz értenek. [amit én bizony nem könnyítek meg :-) ] felújított használt kávégépeiket is kezdem megkívánni.

Debrecen dolgozom, megyében is! 900 élenjáró elektronikai alkatrész beszállító. Kimagasló termékminőség. Azonnal kapható. Gyors szállítás. Nézd meg kínálatunkat. Több mint 900 gyártó. 5000 megrendelés naponta.

 • Split klíma javítás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb hely , ahol valaha is segítséget kértem! Azonnal válaszoltak minden kérdésre , komplex igényalapú szolgáltatást nyújtottak és garancia alapon kicserélték a közbejött problémák alapján az alkatrészeket. Nekem a telefont is azonnal felvették, mindenben nagyon készségesen segítettek. Látszik, hogy szakmailag felkészült, emberileg pedig nagyon is szimpatikus csapattal találkozhatunk , ha az ő segítségük kérjük. Csak ajánlani tudom őket. Még találkozunk.

Debrecen dolgozom, megyében is! Munkánkra és a beépített anyagokra garanciát vállalunk. A kiszállás díjtalan, hívjon most! Márkafüggetlenül vállaljuk elektromos sütők javítását, üzembe helyezését korrekt áron.

 • Split klíma javítás

  4700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Előre elmondta a várakozási időt, az átvizsgálás és az alapkarbantartás árát, az esetleges hibaforrásokat és azok költségeit. (MTD fűnyíró).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő split klíma javítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Split klíma javítás: mennyi a munkadíj Debrecenben?

Debrecenben a split klíma javítás átlagos ára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Debrecenben a hosszbordás szíj csere szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok klímaszerelőt Debrecenben?

Ebben a pillanatban 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HOSSZBORDÁS SZÍJ CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk klímaszerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: hosszbordás szíj csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy klímaszerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a hosszbordás szíj csere mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha klímaszerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas