Friss bádogos munka, megbízás

Tetőfedés és tetőfelújítás

Téglás, 4243 Magyarország

ereszcsatorna csere

Tetőfedés és tetőfelújítás

Debrecen, 4031 Magyarország

93 nm-es tetőteret szeretnék beépíteni, melyet az alatta lévő szintről szeretnénk megközelíteni lépcsőn keresztül. A tető fel lett újítva már.

Ereszcsatorna tisztítás

Debrecen, Darabos u. 45, 4026 Magyarország

Debrecen Darabos utca 41-45 utcafronti csatorna tisztítás 56m

Egynapos megbízás álláskeresőknek Debrecenben

Szeglemez tető építése

Hajdúszoboszló, 4200 Magyarország

Egy ügyfél Hajdúszoboszlón kívánkontyos tető építeni. A tető 170 négyzetméteres, és a munkálatokat a következő 3 hónapon belül tervezik elkezdeni. Az ügyfél kérése szerint tetőfedést szeretne végeztetni, amelyhez agyagcserép anyagot választott. Ez a projektkérés a Qjob partneroldalról érkezett.

Ereszcsatorna javítás

Tisztelt Qjob! Nagy kéréssel fordulok Önhöz. Október közepén vettem észre, hogy a fém esővető utolsó lapjából kiesett egy csavar, aminek vége bele van törve. Félek, mert ha a másik csavar is kiesik, és a fémlap lezuhan, az katasztrófa lenne. Kispesten, egy társasház 9.-ik emeletén lakom. Szeretném, pótoltatni a kiesett csavart és megerősíttetni az egész esővetőt. Várom mielőbbi válaszát és segítségét. Köszönettel: Császár Gáborné Tel:**-**-*******

Ereszátalakítások esővíz gyüjtés optimalizálása miatt

Több különálló, nagy méretű tetőfelülettel rendelkező ingatlanomon szeretném optimalizálni az esővíz tartályokba gyűjtését. Ahogy a képeken is látható, eddig is gyűjtöttem a vizet, de némelyik tartály hozama nem elégséges, sokkal jobb is lehetne. Nehéz a teljes feladatot itt körülírni, több kisebb-nagyobb átalakítás szükséges, adott tetőfelülettől/tartálytól függően. Mindenképp személyes megbeszélésre, felmérésre van szükség. Lennének technikai kérdéseim is. Felmérést, ajánlatot szeretnék még októberben. Kivitelezés november 1-től felfele lenne jó, illetve addig amíg nagyobb fagyok előtt még tesztelhető a rendszer. 2024 tavaszra, a vízgyűjtési szezon kezdetén már tökéletesen működő megoldásokat szeretnék.

Ereszcsatorna tisztítás

Debrecen, Cegléd u., Magyarország

ereszcsatorna tisztításra van szükségem kb 7-8 m homlokzati magasságú épületen

Ács, tetőfedő szakembert keresek

Üdv. Ács, tetőfedő szakembert keresek, aki megoldaná a képen látható problémát. Köszönöm. A munka Mosonmagyaróváron van

Terasz tető építés

Debrecen, Magyarország

Debrecenben egy 7x3 m-es terasz fölé szeretnék tetőt készíttetni, ehhez szeretnék árajánlatot és időtervet kérni. Köszönettel, Rácz Dániel

Ácsmunka, 200 nm tetőcsere

Debrecen, Komlóssy u. 1, 4032 Magyarország

8x18 méter alapterületű házon teljes tetőcsere, cserépfedéssel

Cserepes tető cseréje, felújítása

100 nm-es családi ház tetőfelújítására keresünk szakembert.

Tetőfelújítást árajánlatot kérek

Tetőtér beépítést megelőzendő szeretném megerősítetni a tetőszerkezetet, és a cserép alá fóliát tetetni a jelenlegi szerkezet és cserepek megtartásával .

Kis terasz polikarbonatos fedésre keresek szakembert, kész szerkezetre

Debrecen, Magyarország

Egy elkészült, tető szerkezettel rendelkező terasz polikarbonát lemezzel történő fedése szükséges. 3,5x5 m körülbelül a felület nagysága.

Műanyag ereszcsatorna javítása

Egy pergolára szerelt polikarbonát tetejű kocsibeálló hosszanti oldalán meglévő műanyag ereszcsatorna az összeeresztésnél elengedett. Az ereszcsatorna hossza kb. 6m. A munka nem sürgős. Kérek konkrét árajánlatot. A munkavégzés helye Péteri.

Számlaképes tetőfedőt keres

Debrecen, Endre u., 4033 Magyarország

Házunk teteje cseréppel van lefedve. Van a tetőn egy vascső, melynek szigetelőgallérja eltörött és valószínű, hogy itt ázhatott be a tető valamint a cserepeket tartó lécek is sérülhettek, mert a cserepek is el vannak mozdulva.

Számlaképes tetőszigetelőt keres

Debrecen, Poroszlay út 39, 4032 Magyarország

Kedves Tamás! Debrecenben egy lakótelepi lakás 3.emeletén lakunk , a konyhai plafonunk beázik. A közös képviselőnek segítek szakembert keresni hogy a beázást mihamarabb meg tudjuk szüntetni. Szükseg esetén mikor tudnának jönni és megszüntetni a problémát? Köszönöm visszajelzését! Üdvözlettel! Feketéné Iszlay Anita

Cserepeslemez fel helyezése tetőre

Balatonalmádiban egy félbe hagyott munkát kellene befejezni egy épületre a cserepeslemezt kellene felhelyezni fólia és lécezés kész csak a cserepeslemez maradt ki. Az épület magas 6 m-től kezdődik a tető

Kőműves, ács és bádogos munka Miskolcon

Tisztelt Szakemberek, Miskolci zártkertben lévő kis házamon szeretném a tetőt - palatető - cserélni. Nem szimpla csere lenne, mivel a házat kicsit bővíteni is szeretném, jelenlegi 4,6 m X 6,5 m helyett 4, 6 m X 8 m alapterületűre. A régi pala helyett lemeztetőt szeretnék, mely tetővel együtt galéria is készülne a házba . Ehhez keresek szakembert, aki a teljes munkafolyamatot tudja vállalni. A bontás is a feladat részét képezi. A feladat elvégzésére árajánlatokat várok.

Számlaképes tetőszigetelőt keres

Debrecen, Bölcs u., Magyarország

Padlásfödém utólagos szigetelését szeretném megoldani legalább részben járható szigeteléssel. Minél hamarabb kellene megoldani. A födém kb. 60-70 m^2. Debrecenben van a ház.

Tetőcserép csere

Kb. 90m2 egyenes (sík), alacsony lejtésű tetőn cserép kicserélése.

Tetőfedés árajánlat

Érdeklődnénk egy régi cserepes tető lemeztetőre vagy bármely más tetőre való átalakításának költségei után

Előre gyártott (szeglemezes) tetők állítása

Előre gyártott (szeglemezes) tetők állítására keresünk ács, tetőfedő vagy bádogos csapatokat, szinte folyamatos munkavégzésre. Havonta akár több tető szerelésére az ország különböző pontjain. Hosszútávú, kiszámítható együttműködési lehetőség.

Tetőfelmérést szeretnék

Palatető felújítás Hibás szarufák cseréje

Lapostető szigetelés

Budapest, Pesterzsébeten ipari telephelyen lévő épület lapostető szigetelésének felújítása és kijavítása. A szerkezeti mozgások miatt lehetőleg flexibilis megoldással.

Zárt cellás purhab szigetelés

Keresek zárt cellás purhabszigeteléshez kivitelezőt.100 nm lapos tető,mely egyszer le lett fújva,de nem megfelelően.

Tetőfelújítást tervezek

140m2 tető. Régi cserép leszedése, elszállítása, újralécezése, fóliázása, cserepeslemez felszerelése. ~ 25m eresz cseréje m.a. Deszkák -eresz alatt is- dobozolása/elfedése.

Tetőfedés

Három kiugró tetőablak "kutyaól" tetejének és két oldalának befedése cserepeslemezzel. Budapest 1029 A leghamarabb.

Tetőfedés vagy csere vagy javítás

udvozlom egy regi paraszthaz teto felujitasara keresek meg fizetheto szakembert,aki ajanlatott is tud tenni,ki tud jonni meg nezni,javasolni a legjobb megoldast,egy pusztamergesi cimre,csongrad megyeben

Családi ház tetőfólia csere

Diósdon, 12 éve épült családi ház tetőfólia cseréjére kérnék ajánlatot. A tető felülete kb. 200 nm2, hajlásszöge 18 fok, betoncserép fedéssel.

Tető és eresz javítás

kb 20 m2 tetőfelületet kell megjavítani és az ereszcsatornát néhány helyen Helyszín 3135 Szécsényfelfalu

Szigetelés

Családi haz szigeteléséhez, 100nm , keresek szakembert.

Tetőmosáshoz szakembert keresek

Debrecen, Maróthi György u., Magyarország

Kb. 100 nm ház feletti sátortető tisztítására van szükségem

Tetőmosás

Debrecen, Kászon u. 6, 4033 Magyarország

Kertesház, kb. 160-178 m2 nyeregtetö, jó állapotú cserép borítás, kb 15-18 éves. Mosva még nem volt. Enyhén szennyezett, részben mohosodó. Ha lehet, szeretném összekötni az udvari s az utcai díszburkolat tisztításával is. Ingyenes felmérést, árajánlatot kérek a **************@*****.***-**, vagy telefonon, a **/**/***-**-** számra. A felmérés időpontjáról szükséges előzetesen időpontot egyeztetni. Köszönettel: Lakfalvi József (az itt megjelölt időpont csak tájékoztató jellegű, lényegében ápr. hónapban -megegyezés esetén-bár mikor elvégezhető)

Cserepeslemez felrakása zsindelytetőre

Budapest 8. kerületi családi házam /kb. 140m2/ zsindelytetejét /teljes OSB alátét szellőzéssel/ szeretném lecserélni cserepeslemezre /VANO LIMA Plus/, ereszcsatorna cserével és teljes szükséges +bádogozással a zsindely és az OSB bontása nélkül. 13 tetőablak és 3 kémény is van, a tetőablakok nem kerülnének cserére, sem kiemelésre. A munka állami támogatás igénybe vételével történne, tehát szerződés, határidő, számla. Csak és kizárólag olyan kivitelezőt szeretnék, aki korrekt, precíz, mind a kivitelezésben, mind a papírok és a kifizetés tekintetében, tehát ha felmérte és ajánlatot adott, nincs + munka, meg majd ekkor-akkor jövünk stb stb , mint az építőipar jellegzetessége a nem korrekt vállalkozók esetében. Önnek csak egy munka sok közül, nekünk meg egy tető egy fél életre. :-) A képeken nagyjából látszik miről van szó. Május legkésőbb Június közepéig szeretnénk készen lenni. lehet az is, hogy Ön szerzi be az anyagot /ha van kedvezménye/ vagy csak a munkát adja és az anyagot én szerzem be.

Tetőfelújítás

Debrecen, Baross Gábor u. 13, 4029 Magyarország

Üdvözlöm! Egy 15 m2 bádogtető cseréje lemeztetőre. 15 méter eresz cseréje. (Nyugodtan keressen telefonon)

Tetőfelújítás

Egy 140m2-es tetőfelület. Tetőcserèp ès tetőlèc, ereszcsatorna cserèröl. Cserèp aláfóliázásrol lenne szó. A választott cserèp tipusa Terran synus.

Tetőfelújítást tervezek

Részben felújított 62 nm-es vályogház (jelenleg cserepes) tetejének felújítását (a ház tehermentesítése érdekében) és a terasz kiépítését(alap megvan) szeretném.

Tetőjavítás

Árajánlatot szeretnék: 45 fok meredekségű zsindellyel borított tető gerincén a szélvihar feltépett több zsindelyt kb. 1 méter hosszan.

Tetőfedés cseréje

A ház tetőszerkezete kb 275m². Melléképületekkel együtt. A tető szerkezete esetleg minimális javításra szorulhat egyes helyeken. Viszont vannak szinte teljesen új részei is. A tetőlécek cseréjéről, fóliázásról és a régi cserép újra történő átcserepezéséről lenne szó. Feltétel, hogy idén készüljön el a munka legkésőbb december 1.-ig bezárólag.

Tető felújítás

Egy régi tetőt szeretnék varázsolni Hódfarkú cserép van most rajta. A haz 55 nm alapterület

Tetőfedés árajánlat

100m -estető ujra cserepezése és szigetelése Terrán cserépel ésbádogozása

Ereszcsatorna csere

Budapesten társasházi lapostető egyik oldalán végigfutó ereszcsatorna cseréjére keresünk szakembert.

Csereplemez felrakására szükségem van

220 m2. sátortető, kissé tagolt felrakásához keresek szakembert Balatonlellére.

Regisztrálj és értesülj azonnal az új állásokról elsőként

E-mailben értesítünk az új munkákról

Hogyan működnek nálunk a dolgok?
  • Hozz létre ingyenes fiókot vállalkozásod bemutatására
  • Kapj értesítést rögtön, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Küldj ajánlatot az ügyféllel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér bádogos munka esetén Debrecenben?
Mennyi a munkadíj: bádogos munka? A legtöbb szakember bádogos munka esetén Debrecenben feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2700-5900 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-41000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 18%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: bádogos munka?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
Milyen információkat kell megadnom kezdésnél?
Mi alapján válasszak feladatot?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06