Veszélyes áru szállítás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 34 szállító közül! Korrekt veszélyes áru szállítás árak — 2400-4500 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 szállító most online

Ferenc

Ferenc

Szállítás 0-24

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a veszélyes áru szállítás Debrecenben?

2400 - 4500 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb ablakszerelők Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

István B.
István B. 8000 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon hangszóró javítás, telefon töltő javítás, telefon kijelző karc javítás, telefon hangszóró javítás, telefon usb csatlakozó javítás

 • Veszélyes áru szállítás

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Megérkezett, felvette, kicserélte három poharat a telefonokon, visszahozta!

Tibor Tar
2 éve

A megoldások embere vagyok. Minőségi szórakozás, csodás fotók és hatékony munkavégzés bárhol, bármikor. A készülék hibájával ezeket veszíted el. És ezeket kapod vissza, amikor megjavítjuk Samsung Galaxy telefonod.

Főbb szolgáltatásaink:, törött kijelző javítás, mobiltelefon javítás, telefon pixelhiba javítás, telefon kijelző karc javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás

 • Veszélyes áru szállítás

  7000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A vele való interakció minden várakozást felülmúlt, a legnagyobb dicséretet érdemli! Annyira érti a technológiát, hogy ugyanazon az áron több értéket nyújt, mint a hirdetett!

Tisztelt Érdeklődő! Fő profilunk:, telefon kijelző javítás, asztali telefon javítás, telefon törött kijelző javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 6s akkumulátor csere

Fő profilunk:, telefon érintőképernyő javítás, huawei akkumulátor csere, iphone 6s akkumulátor csere, iphone 6s akkumulátor csere, kijelző csere

 • Veszélyes áru szállítás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A huawei nova2i képernyőjének cseréje (csak képernyőcsere,...

Tisztelt megrendelők! Szerviz szolgáltatásunk:, telefon érintőképernyő javítás, alcatel kijelző javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon alaplap javítás, samsung telefon üvegcsere

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, törött kijelző javítás, üvegkarc eltávolítás, mobiltelefon javítás, iphone se akkumulátor csere

 • Veszélyes áru szállítás

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó fej srác, remek munkát végzett, ajánlom őt!

Üdvözlöm! Pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden általunk beépített új alkatrészre, amennyiben elégedetlen lennél a végeredménnyel.

Szolgáltatásaink:, telefon törött kijelző javítás, telefon kijelző javítás, telefon akkumulátor csere, törött telefon kijelző javítás, asztali telefon javítás

 • Veszélyes áru szállítás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Az ezermester szuper profi. Jött a feltételes helyre, mindent világosan és fokozatosan csináltak. Ezenkívül megtisztított csatlakozók és csatlakozók. A munkát kifogástalan pontossággal és minőségben végezték. Nagyon ajánlom! A legjobb a szakterületén.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.

Szolgáltatásaink:, iphone x akkumulátor csere, samsung telefon üvegcsere, telefon kijelző javítás, Telefon takarítás, telefon üveg karc javítás

 • Veszélyes áru szállítás

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyszerű! Nagyszerű szakember, kényelmesebb volt számomra, mindent megvett, amire szükségem volt, gyorsan és lazán jött és mindent kicserélt. Mindent egybevetve, nem ez az első alkalom, hogy segítséget kérek. Köszönöm, He :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító veszélyes áru szállítás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Veszélyes áru szállítás: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a veszélyes áru szállítás átlagos díja 2400 - 4500 Ft. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ablakszerelők - hogyan választhatunk Debrecenben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szállítót Debrecenben?

Ebben a pillanatban 34 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VESZÉLYES ÁRU SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szállító?

Egy szállító a következő feladattal bízható meg bátran: veszélyes áru szállítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi szállító segítségét?

Egy jó szállító a veszélyes áru szállítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: szállító?

Ha egy megbízható szállító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A veszélyes áru szállítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas