Videó készítés szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Videóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videós szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 56 videós közül! Korrekt videó készítés árak: 22900-42900 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Debrecenben közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 videós most online

Pástyán R.

Pástyán R.

Tudok segíteni.

Viktória C.

Viktória C.

Közeli megoldás.

László T.

László T.

Érdekel.

Mennyibe kerül a videó készítés Debrecenben?

22900 - 42900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videósk Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videóst!

 • Videó készítés

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon aranyos, és profi a fotós.

Vanessza
2 éve

 • Videó készítés

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kata nagyon lelkes, kedves és nem utolsósorban profi fotós. Szinte repül az idő vele. Érti, tudja, és érzi. Imádtam a fotózást, már visszatérő vendég vagyok.

Zoltán
2 éve

 • Videó készítés

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Első kislányunkat várva kerestük meg Ágit még 2018-ban. Amikor találkoztunk olyan volt, mintha egy régi baráthoz érkeztünk volna. Férjemmel nehezebben oldódunk fotózáskor, de Ágival a munka nagyon jó hangulatban telt számunkra is. Csodálatos képek születtek rólunk. Ági munkája nagyon precíz, rendszeresen és rövid időn belül válaszol emailre, telefon megkeresésre, abszolút megbízható profi szakember. Azóta is rendszeresen visszatérünk Ágihoz, időközben még egy kislánnyal kibővült családunkkal. Minden alkalommal gyönyörű és minőségi képeket készít rólunk és a két kisgyermekes fotózás nehézségeit is könnyedén megoldja. A lányok is szeretnek hozzá járni. :) Köszönjük szépen, hogy évek óta minőségi képeket készítesz rólunk és megörökíted a családunk fejlődését, boldog pillanatait.

Fruzsina
2 éve

 • Videó készítés

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Janka je skvelá a zvládne to hravo aj s najhanblivejšími detičkami. Prístup na jednotku

Dénes
2 éve

 • Videó készítés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

KORREKT !! JÓ ÁRON, MINŐSÉG ÉS JÓ !!

János
2 éve

 • Videó készítés

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nu ai cum să nu îl îndrăgești pe Calin, este tot timpul plin de viață! Succes! 💯

Bianka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videós videó készítés közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes hullámlemez felrakás: mennyi az ára Debrecenben?

Debrecenben a bitumenes hullámlemez felrakás átlagos díja 4400 - 8300 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Debrecenben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Debrecenben?

Most 60 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES HULLÁMLEMEZ FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával bízható meg bátran: bitumenes hullámlemez felrakás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas