Rajz digitalizálás szolgáltatásra van szükséged Debrecenben és környékén?

Képdigitalizálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj képdigitalizáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 51 képdigitalizáló közül! Korrekt rajz digitalizálás árak: 2000-3800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Debrecenben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Debrecenben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 képdigitalizáló most online

Diana K.

Diana K.

Kedvezményt adok

Ági K.

Ági K.

Tapasztalt vagyok

István P.

István P.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a rajz digitalizálás Debrecenben?

2000 - 3800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb képdigitalizálók Debrecenben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező képdigitalizálót!

 • Rajz digitalizálás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon meg voltunk elégedve barátnőmmel Balázs szolgáltatásával. Gondoskodott arról, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan azt mi szerettük volna. 100%-ban ajánlani tudom csak! Képek csodásak lettek és azt megelőző előkészületek/maga a fotózás is nagyszerű hangulatban zajlott.

Szatmári
2 éve

 • Rajz digitalizálás

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Egyszerűen csodálatos! Minden túlzás nélkül mondom. Érdemes időpontot foglalni. Én hamarosan ismét megyek, már kétszer voltam.

Tünde
2 éve

 • Rajz digitalizálás

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kingánál jobb fotóst el sem tudok képzeni. Az első perctől fogva , ránk, mi meg rá hangolódtunk. Egy percig nem éreztem magam feszéjezve , és ez meglátszik a képeken is. Bátran ajánlom mindenkinek Kingát !

Erzsébet
2 éve

 • Rajz digitalizálás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

1.5 éves kisfiamnak csináltunk igazolvanyképet utlevelhez, volt egy kis sírás de profin kezelte a fotós, gyors volt és nagyon korrekt. Csak ajánlani tudom.

Kiss
2 éve

 • Rajz digitalizálás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Igazi profi, tengernyi türelemmel, illetve korrekt árral. Mindemellett mindenkivel megtalálja a közös hangot. Élmény vele együtt dolgozni!

Eszter
2 éve

 • Rajz digitalizálás

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Jo hangulatu es segitokesz elado, gyorsan elkeszult minden kepem. Tobb ilyen uzlet kellene.

Anikó
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj képdigitalizáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy képdigitalizáló rajz digitalizálás közben Debrecenben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lágy pvc tetőszigetelés: mennyibe kerül Debrecenben?

Debrecenben a lágy pvc tetőszigetelés átlagára 2400 - 4500 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Debrecenben a lágy pvc tetőszigetelés szolgáltatáshoz már 65 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőszigetelőt Debrecenben?

Jelenleg 50 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÁGY PVC TETŐSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőszigetelő?

Egy tetőszigetelő a következő feladattal bízható meg bátran: lágy pvc tetőszigetelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőszigetelő?

Egy jó tetőszigetelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor tetőszigetelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas