Alsó kifolyású wc bekötése Eger területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szolgáltatásunk: Alsó kifolyású wc bekötése szakszerűen és megbízhatóan! Válaszd ki a legmegfelelőbb szakembert 36 közül, akik garantáltan a legjobb áron ajánlják fel szolgáltatásaikat! A korrekt árak 8900-16700 Ft/db, és az ár az általad választott szakember tapasztalatától függ. Ha Egerben és környékén élsz, akkor ne keress tovább! A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket, akik azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló véleményeket, és további információkat is kérhetsz. Az egész folyamat DÍJMENTES! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, hogy a legjobb szakemberekkel dolgozhass!

5 szakember most online

György

György

erdekel.

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

8200 - 15300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Egerben!

Vízmérők, hőmennyiségmérők, légtelenítők, szabályozó szelepek. Ipari és lakossági...

  • Alsó kifolyású wc bekötése

    5000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Itt a legnagyobb a választék.

Károly
2 éve

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül. Ne kockáztasson és bízza a munkát valódi szakemberekre! Hívjon minket most és...

  • Alsó kifolyású wc bekötése

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Itt dolgozom!!!!

Gábor
2 éve

Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Minden munkánkra 100% minőséggaranciát vállalunk. Garanciával. Ingyenes kiszállással.

  • Alsó kifolyású wc bekötése

    5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

VIGYÁZZ csaló, szélhámos "cég"! Sajnos nem voltam körültekintő, gyorsan próbáltam hétvégén "mestert" de legalább "szakembert" keríteni ... Azt nem értem, hogy müködhet még ez a társulat, nem hiszem el, hogy még senki nem kezdeményezett büntető feljelentést, de legalább egy NAV vizsgálatot ellenük.... Lehúzos, inkorekt, hazug trógerek!

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, alsó kifolyású wc bekötése közben Egerben