WC szerelés Egerben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Válassz 32 vízvezeték szerelő közül, 11100-20900 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel a legjobb szakembereket a wc szerelésre Egerben a Qjob segítségével! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan találj szakembert a wc szereléshez Egerben! Csak ossz meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a problémát! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN elérhető! Az árak 11100-20900 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú wc szerelésre van szükséged. Az árak pontosításához kérjük, hogy ossz meg velünk néhány részletet a feladatról, és mi azonnal árajánlatot küldünk neked!

5 vízvezeték szerelő most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Richárd

Richárd

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

8400 - 15800 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb vízvezeték szerelők Egerben!

Ha megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező fűtésszerelőt keres minket hívjon! vízserelés. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • WC szerelés

    4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Udvarias kiszolgálás.

Péter
2 éve

A gázkészülékek javításába beletartozik a gázkazánok, gázkonvektorok javítása. Minden típusú gázkészülék javítása, cseréje, tisztítása, bekötése még ma.

  • WC szerelés

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Szuper, segítőkész személyzet.

Ferenc
2 éve

Fűtéskorszerűsítés Kazán Csere kémény Bélés.SoS Gyors szervízGaranciális munkavégzés. Megbízható cég Rugalmas Csapat.

  • WC szerelés

    6100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Megbeszélt időpontra nem jelentek meg, de még csak nem is hívtak, hogy késnek/csúsznak. Az SOS" telefonszámokat senki nem veszi fel, 2 órát vártunk és hívogattuk őket...

András
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik WC típus a leghatékonyabb víztakarékosság szempontjából?

Az aktuális piacon a legjobb víztakarékos WC típus a Geberit DuoFresh WC, amely ára átlagosan 150 000 forint. Ennek az WC-nek a vízfelhasználása mindössze 3/4 liter per öblítés, amely jelentős vízmegtakarítást eredményez.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem működik megfelelően a WC öblítése?

Valószínűleg a WC tartályában lévő alkatrészek sérültek vagy elhasználódtak. Ajánlom, hogy cserélje ki a WC tartályának belső mechanizmusát, amely általában 5000-8000 forintba kerül. Ha nem ért hozzá, érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy javíthatom meg a WC hideg vízproblémáit szakember segítsége nélkül?

Sajnos, a WC hideg vízproblémáinak javítása szakember nélkül nem ajánlott, mivel ez bonyolult feladat lehet. Ajánlom, hogy vegye fel a kapcsolatot egy megbízható szakemberrel, aki segíthet a probléma megoldásában. Az árak változóak lehetnek, de általában 10 000-20 000 forint között mozognak. Ne kockáztasson, ha nem ért a vízvezeték szereléshez!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy távolítsam el a WC-ből a rozsdás foltokat szakember segítsége nélkül?

A rozsdás foltok eltávolításához javasolt használni a Sani Sticks terméket, melynek ára körülbelül 2 500 forint. Egyéb alternatívák közé tartozik a WC-tisztító gélek használata, melyek ára körülbelül 1 500-2 000 forint. Azonban fontos megjegyezni, hogy a rozsdás foltok eltávolítása szakember segítsége nélkül is veszélyes lehet, ezért javasolt először konzultálni egy szakemberrel.

Olvas