Wc tartály bekötése Eger területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály bekötése: Válassz a legjobb vízszerelők közül Egerben! Áraink 3600-6800 Ft/db között mozognak, melyek valós árajánlatok és vélemények alapján kerültek meghatározásra. Bérelj fel minket a legjobb szakemberekkel, hogy biztos lehess a minőségben és az árban is! Hogyan működik? Egyszerűen keress minket a Qjob-on és ossz meg velünk a feladatodat. Miután megkaptuk a feladatot, azonnal felkeressük a környék legjobb szakembereit, akik árajánlatukkal jelentkeznek be a feladatra. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Az egész folyamat DÍJMENTES, így biztos lehetsz benne, hogy nem kell plusz költséggel számolnod. Az árak függenek a feladat nehézségétől és az anyagoktól, amelyeket használni kell. Ne habozz, bérelj fel minket még ma és élvezd a minőségi szolgáltatást!

5 wc tartály csatlakoztatása most online

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Adalbert

Adalbert

Sok tapasztalatom van

Ádám

Ádám

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartályok csatlakoztatása Egerben!

99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • Wc tartály bekötése

    5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó kiszolgálás! Segítőkész eladók!!!

Zsolt
2 éve

99% egyezés a Csatorna Bekötés Ára. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Csatorna Bekötés Ára keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Wc tartály bekötése

    6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész kiszolgálás

László
2 éve
Attila A.
Attila A. 8900 Zalaegerszeg Online

Nagyméretű sarokkabinok előfülkével, zuhanytálcával és króm profilokkal. Zuhanykabinok toló és nyíló ajtóval több típusban. Értesüljön az elsőként. Aktuális ajánlatokról.

  • Wc tartály bekötése

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

FIGYELEM ! LEHÚZÁS ! ÁTVERÉS ! KONTÁRKODÁS ! Óvakodjon mindenki ettől a cégtől, Számla nélkül húznak le, 4 -% x- alkatrész árakkal horror munkadíjjal ! és kontár hozzáértéssel. Melegvíz akadozva jött ..100 ezer kp.-re húztak le úgy hogy se számla, se a régi alkatrész nem volt visszaadva ( 60 és 20 -ezres cuccok ) , reklamálásnál a szemembe röhögtek: No de URAM ön le lett húzva ..

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály csatlakoztatás szolgáltatást és garantáltan percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Ne habozz, hiszen az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy wc tartály csatlakoztatása, wc tartály bekötése közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol lehet beszerezni a wc tartályhoz tartozó alkatrészeket?

A wc tartályhoz tartozó alkatrészeket a Baumax vagy a Praktiker áruházakban szerezheti be. Általában a csapok, tömítések és a vízszint-szabályozók ára 500-1500 forint között mozog. Ajánlott megfelelő méretű alkatrészeket választani, hogy biztosítsa a tartály megfelelő működését.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen víztakarékos opciók állnak rendelkezésre a wc tartályban?

A wc tartályban elérhető víztakarékos opciók közé tartozik például a Geberit Duofix Sigma beépített tartály, amelynek ára átlagosan 70-80 ezer forint. További lehetőség a Grohe Skate Air műanyag betétes öblítőlapát, amely általában 15-20 ezer forintba kerül. Ezen kívül számos más víztakarékos tartály is elérhető a piacon, amelyek segítségével jelentős mennyiségű vizet lehet megtakarítani. Ajánlott szakemberrel konzultálni a megfelelő opció kiválasztásához.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol lehet beszerezni a wc tartályhoz tartozó tömítést?

A wc tartályhoz tartozó tömítést a legtöbb barkácsboltban és építőanyag-kereskedésben lehet beszerezni, például a Praktikerben vagy az OBI-ban. Árak változóak, de általában 500-1000 forint között mozognak. Ajánlott megvenni a tartály típusának megfelelő tömítést, hogy biztosan illeszkedjen.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a wc tartály víztakarékos beállítása?

A wc tartály víztakarékos beállítása általában a tartály belsejében található. Azonban, ha pontosabb információra van szüksége, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a wc gyártójával vagy egy szakemberrel. A wc tartály víztakarékos beállításának ára általában 5 000 és 20 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú és milyen márkájú a wc.

Olvas