Mosdó beépítése Eger területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó beépítése Egerben! Keresd szakértőinket és élvezd az új mosdó előnyeit! Szakembereink gyorsan és precízen telepítik be a mosdót otthonodban vagy irodádban. Az árak 20.000 Ft-tól indulnak és attól függnek, hogy milyen típusú mosdót választasz. Ne várj tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot és érezd a kényelmet a modern mosdódban!

5 szakember most online

Dániel

Dániel

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Egerben?

8500 - 15900 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek Egerben!

Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból. Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Garanciával.

  • Mosdó beépítése

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Amit itt nem lehet kapni, azt nem is gyártják...

József
2 éve

Kazán, cirkó csere, vagy felújítás költségtakarékos megoldásokkal! Kérjen ajánlatot. Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól.

  • Mosdó beépítése

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Felkészült eladók

Sándor
2 éve

Márka független gázkészülék javítás, szerviz, karbantartás garanciális munkavégzéssel

  • Mosdó beépítése

    4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A megbeszélt idő intervallumban nem jött ki a szerelő, és még a telefont sem veszik fel, egyiket sem azok közül, amit a honlapjukon SOS ügyeleti számokként tüntetnek fel. Senkinek nem ajánlom, hogy feleslegesen töltse a hideg lakásban a fél délelőttöt a szerelőre várva.

Ernő
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Egerben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen hatással van a mosdó beépítése az ingatlan értékére?

A mosdó beépítése jelentős hatással lehet az ingatlan értékére, különösen akkor, ha korábban nem volt ilyen helyiség az ingatlanban. Az árak változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen minőségű és stílusú mosdót választunk. Átlagosan a mosdó beépítése 500-1000 euróba kerülhet. Azonban, ha az ingatlanban már van mosdó, akkor az újabb beépítés kevésbé befolyásolja az értéket.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előnyei vannak a mosdó beépítésének a fürdőszobában?

A mosdó beépítése a fürdőszobában több előnnyel jár. Először is, lehetőséget nyújt a helytakarékosságra, különösen akkor, ha kis méretű fürdőszobával rendelkezik az otthon. Másodszor, esztétikus megjelenést biztosít, mivel a mosdó és a szekrények egységesen illeszkednek egymáshoz. Az árak változóak lehetnek, de általában a mosdó beépítése legalább 50 000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen előnyei vannak a beépített mosdóknak az előszobában?

Az előszobában elhelyezett beépített mosdók számos előnnyel rendelkeznek, mint például a helytakarékosság és a kényelem. Az ilyen típusú mosdók ára általában 50 000 és 150 000 forint között van, azonban a pontos árak az adott termék típusától és minőségétől függnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha problémák merülnek fel a mosdó beépítésekor az előszobában?

Ha problémák merülnek fel a mosdó beépítésekor az előszobában, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel, például a Vízszerelők Budapest cég szakembereivel. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú mosdót szeretne beépíteni és milyen körülmények között kell elvégezni a munkát. Az árak általában 10 000-50 000 forint között mozognak.

Olvas